Абонирай се и спечели 10 подаръка всяка седмица


Краен срок - 18 декември 2015

Скъпи приятелю,

ако все още не си се абонирал за нашия специален ХИПО МЕЙЛ бюлетин, направи го сега и ще участваш в томболата за супер награди!

С ХИПО МЕЙЛ бюлетина, ти първи ще научаваш за нашите акции, ексклузивни промоции, специални предложения, най-нови продукти  и отстъпки за твоето дете!

Всяка седмица в периода 01.12 – 18.12.2015г. по 10 наши нови абонати, избрани с томбола, ще спечелят подарък по избор от:

    I DO 3D писалка за моделиране
    FUNVILLE Занимателна игра Бесенка
    DISNEY MICKEY MOUSE Спящ плюшен приятел

Сега, всеки абонирал се получава и специален промокод, с който може да пазарува в hippoland.net с -15% отстъпка!*

*Отстъпката важи при еднократна покупка в онлайн магазина www.hippoland.net на стоки, които не са включени в текущи акции, промоци или други намаления до 31.12.2015г.

Томболата за Подарък по избор от:

    I DO 3D писалка за моделиране
    FUNVILLE Занимателна игра Бесенка
    DISNEY MICKEY MOUSE Спящ плюшен приятел

ще се извършва на онлайн платформата  www.randompicker.com.

Тегленията ще се осъществяват всеки петък /04.12.2015г., 11.12.2015г., 18.12.2015г/, а резултатите ще се публикуват в профила на Hippoland на www.randompicker.com, в блога на нашия сайт и във Фейсбук страницата ни.

С всеки нов абонат, спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от games@hippoland.net.

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара