Спечелете 10 специални вечери с приятели и 50 ваучера от Lidl


Краен срок - 22 ноември 2015

Да върнем истинското значение на думата „споделям“ и да споделим удоволствието от храната.

„На гости с Lidl“ е тук, за да направи хубавите мигове още по-приятни. На 25 ноември празнуваме нашия пети рожден ден. Затова нека споделим вечерите от 25 до 30 ноември. Избери приятели, които искаш да поканиш, и рецептата, с която ще ги зарадваш. Играй и на 16 и 23 ноември можеш да спечелиш безплатно продуктите за избраната вечеря или ваучер за пазаруване в Lidl на стойност 20 лева.

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, което отговаря на условията по т. 4 по-горе („Участник“), трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу, след като влезе от своя Facebook профил на Facebook страницата на ЛИДЛ:

1. да отвори приложението “На гости с Lidl”;
2. да приеме приложението “На гости с Lidl”, влизайки със своя Facebook профил; като натисне бутон „Участвай“;
3. да се включи в Играта като избере рецепта за готвене от предоставените рецепти в приложението „На гости с Lidl”;
4. да избере дата между 25.11.2015 г. и 30.11.2015 г, на която да покани приятели на вечеря;
5. да покани своите приятели, изпращайки им лично съобщение чрез Играта.

Участникът може да изпрати общо съобщение до всички тях или поотделно до всеки един от приятелите, които желае да покани.

Приятелите на Участника могат да се присъединят към вечерята, като последват линка в полученото лично съобщение.

В Играта ще бъдат направени две тегления на победители на случаен лотариен принцип — на 16.11.2015 г. и на 23.11.2015 г. В първото теглене участват потребителите, които са изпълнили условията за участие в играта на Раздел II между 9.11.2015 г. и 15.11.2015 г. включително. Във второто теглене участват потребителите, които са изпълнили условията за участие на Раздел II между 16.11.2015 г. и 22.11.2015 г. включително.

Наградите за всяко от двете тегления са както следва:

5 (пет) големи награди под формата на селекция продукти за приготвяне на избраната от победителите рецепта съобразно поканения брой приятели;

25 (двадесет и пет) малки награди под формата на ваучери на стойност 20 лв. за пазаруване в магазините на Lidl.

Всеки Участник, който е спечелил награда и чийто профил е публикуван в раздел “Победители” съгласно т. 10 от Правилата по-горе, трябва да изпрати лично съобщение на ЛИДЛ от своя профил във Facebook, използвайки опцията "изпрати съобщение" (send a message), предоставена във Facebook страницата на ЛИДЛ, в срок до 2 (два) дни, считано от датата на публикуване на спечелилите Участници, съгласно т. 8 от Правилата по-горе. В съобщението си до ЛИДЛ спечелилият Участник трябва да посочи свои собствени точни и верни лични данни, а именно: три имена, телефон за връзка, както и да посочи магазин на ЛИДЛ, от който желае да получи наградата си, ако печели ваучер за пазаруване, съответно точен адрес, ако печели една от големите награди „Селекция продукти“.

Големите награди „Селекция продукти“ се изпращат по куриер за сметка на ЛИДЛ на избраните от печелившите Участници адреси. Те следва да пристигнат при печелившите Участници в деня, в който те са посочили в самото приложение за организиране на вечеря с приятели между 25-и и 30-и ноември. В случай на невъзможност за навременна доставка, денят за пристигане на наградата ще бъде уговорен допълнително с cпечелившия Участник.
В случай че при посещение на куриер спечелилият Участник не бъде открит, куриерът го уведомява чрез съобщение за мястото и срока, в които наградата може да бъде потърсена, като в този случай срокът за получаване на наградата няма да бъде по-кратък от 15 (петнадесет) дни, считано от датата на съобщението на куриера. Организаторите не носят отговорност за Голяма награда и нейната цялост, ако тя не бъде получена навреме от печеливш Участник.

Малките награди – ваучер за пазаруване в Lidl, се получават в магазина на ЛИДЛ, посочен от спечелилия Участник в личното съобщение, изпратено във Facebook на „Лидл“. В случай че няма достатъчно близък магазин на ЛИДЛ до дома или работното място на спечелилия Участник, той може да получи наградата си на пощенския адрес, ако е направил такова изрично искане в същото съобщение. В този случай наградата му ще бъде доставена по куриер за сметка на Организатора до 30 (тридесет) работни дни от датата на получаване на личното съобщение по т. 10 от ЛИДЛ. В случай че при посещение на куриер на посочения от спечелилия Участник адрес за доставка Участникът не бъде открит, куриерът го уведомява чрез съобщение за мястото и времето, през което наградата може да бъде потърсена, като в този случай на печелившия Участник ще му бъде предоставен срок от минимум 15 (петнадесет) дни, считано от датата на съобщението, за да си получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара