Спечелете 4 ваучера за обувки от Deichmann!


Краен срок - 6 декември 2015

Зимата наближава с тихи стъпки. Вятърът, студът и снегът скоро ще бъдат на прага ни. Но с тях идва времето на топлите боти и ботуши, които сгряват не само нашите стъпала, а и сърцата ни. Коя жена не би се зарадвала на чифт нови обувки?!

За да бъдат празниците още по-топли и уютни, заедно с обувния гигант Deichmann сме ви подготвили една игра. Отговорете правилно на трите въпроса, които едва ли ще ви затруднят, и спечелете ваучер на стойност 40 лв. от Deichmann!

Четиримата печеливши, изтеглени на случаен принцип, ще обявим в Rozali на 07.12.2015 г. Те ще бъдат уведомени и чрез е-mail или телефонно обаждане на номера, който са оставили в регистрацията си.

* Ако не успеем да установим контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на сайта или те не потърсят наградата си, Rozali си запазва правото да изтегли нов печеливш.

* На място в магазин на Deichmann можете да изберете модел в рамките на стойността на ваучера (40 лв.) или да доплатите за него, ако си харесате по-скъп модел или друг продукт, предлаган в магазините на веригата.

* Ваучерът се разменя само срещу продукти в магазините Deichmann и не може да бъде осребряван.

За да се включи в Играта, Участникът трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

• Да отговори правилно на 3-те въпроса, включени в теста на адрес deichmann.rozali.com;

• Да попълни коректно данните си (име и фамилия , E-mail, населено място, телефон за връзка) във формата за участие, поместена в публикацията на играта;

Да се регистрира за теглене на наградите, като натисне бутона „Запиши се“.

Всеки потребител има право да участва еднократно с 1 (един) еmail адрес.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени от Жури, съставено от представители на Организаторите на Играта и обявени на 07.12.2015г. чрез специално създадена за целта публикация в сайта rozali.com.

Един участник може да спечели само 1 бр. награда.

Представител на организаторите ще се свърже с печелившите участници чрез контактите, обявени при регистрацията за участие.

Наградите ще бъдат доставени до избран от печелившия филиал на Deichmann в България, в рамките на 10 дни от установяване на контакт с него.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара