Спечели ваучер на стойност 500 лв.


Краен срок - 1 декември 2015

Ако обичаш и пазиш природата

Ако знаеш какво е разделно събиране на отпадъци

Ако си творец по душа

Ако си ученик от Смолян, Мадан, Рудозем, Кърджали, София, Пловдив или общините Шумен, Кубрат, Завет, Исперих, Каолиново, Тервел, Никола Козлево, Нови Пазар, Каспичан, Смядово, Хитрино, Велики Преслав, Лозница, Попово

Изпрати ни своето есе на тема "Еко мечта за моя град" (от 600 до 900 думи) до 01.12.2015 и спечели ваучер на стойност 500 лева!

Участници в Конкурса могат да бъдат деца и ученици редовно обучение на възраст до 20 (двадесет) години в учебните заведения в изброените по горе градове.

За да участва дадено лице в Конкурса, то трябва да изпрати на Организатора поне един текст на тема „Еко мечта за моя град“ и да отговаря на следните условия
1) Да е авторски. Да е лично дело на изпращащия го
2) Да съдържа не по-малко от 600 думи и не повече от 900
4) Да не съдържа нецензурни думи, обръщения или призиви за насилие
5) Да е в хармония с дейността на Булекопак по опазване на околната среда
6) Да е на книжовен български език
7) Да е в електронен (дигитализиран) вариант в някои от форматите, съвместими с Microsoft Word (doc, dox, txt, pdf и т.н.)

Предложенията могат да се изпращат на електронния адрес: kids@bulecopack.com

Заедно със своето есе участниците трябва да  изпратят на Организатора данни за трите си имена, възраст, населено място, в което живеят, училището, в което учат, телефон за връзка и адрес за кореспонденция (пощенски или електронен).

Данните на участниците ще бъдат използвани само и единствено за целите на Конкурса
С участието си в Конкурса, участниците се съгласяват имената им да бъдат обявени публично от Организатора ако са избрани като печеливши на една от трите награди.


След 01.12.2015 Организаторът ще прегледа изпратените материали и ще определи победителите.

Наградатата за всеки е ваучер на стойност 500 лева

Организаторът ще се свърже със спечелилите участници и след получаването на необходимите съгласия, те ще бъдат обявени на интернет сайта на Организатора www.bulecopack.com, както и на страницата му във Facebook. Организаторът не носи отговорност ако предоставените от участниците телефон/адрес за връзка се окажат неверни, непълни и/или неточни. В тези случаи наградата се връчва на следващия по ред класиран участник.

Наградите се връчват по избор на спечелилия участник: в учебното заведение, в което участникът се обучава или в офисите на Организатора.  Награждаването на малолетните/непълнолетни участници се извършва в присъствието на техен учител, родител или настойник.  В случай на непотърсена награда в срок до един месец след уведомяването на победителите, същата ще бъде връчена на следващия по ред класиран участник.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара