Стани трибут и спечели много награди от "Игрите на глада: Сойка Присмехулка част 2"


Краен срок - 7 декември 2015

За да вземе участие в „СТАНИ ТРИБУТ и СПЕЧЕЛИ ЗА СВОЯ ОКРЪГ”, всеки участник трябва да посети специалното създадено приложение във фейсбук и да създаде своята уникална карта на трибут с 16 цифрения си код на билет от Cinema City за "Игрите на глада: Сойка Присмехулка част 2" или билет от Маратонът на Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1 и част 2 3D

В играта могат да се регистрират само билети от филма "Игрите на глада: Сойка Присмехулка част 2" или от Маратонът на Игрите на глада:Сойка-присмехулка - част 1 и част 2 3D от Cinema City. Не могат да се регистрират номера на билетите от закупените 3D очила, няма значение за кой филм са закупени. В рамките на тази промоция, всеки участник може да участва само веднъж.

Участниците в Промоцията имат право да регистрират само един билет от филма „"Игрите на глада: Сойка Присмехулка част 2" или билет от Маратонът на Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1 и част 2, за да създаде своята уникална карта. Един номер на билет може да участва само веднъж в промоцията.

В промоцията ще бъдат разпределени следните награди:

Малки награди:

    Силиконова гривна  10 бр.
    Стикери за телефон 10 бр
    Ключодържатели  8 бр
    Обици - 3 комплекта
    Аксесоар за чанта - 4 бр
    Брошки 73 бр

Големи награди:

    Дървени лъкове и стрели - 10 бр
    Раници - 2 бр
    Чанти - 3 бр

Големи награди IMAX:

    Раница
    Бутилка за вода с филтър - 1бр

Веднага след като създат уникалната си карта на трибут с 16 цифрения код от билета си филма "Игрите на глада: Сойка Присмехулка част 2" или от Маратонът на Игрите на глада:Сойка-присмехулка - част 1 и част 2 3D от Cinema City, участниците разбират дали печелят някоя от малките награди.

Печелившите се избират на случаен принцип. Така заложеният механизъм не позволява на Организатора да предопредели резултата от проведеното случайно разпределение на наградите.

Всички участници създали своя уникална карта на трибут имат право да участват и в лотарията за големите награди, като разпечат своята карта на трубут и я пуснат в специалната лотарийна кутия намираща се във всяка от нашите локации.

Участниците в играта, създали своята уникална карта на трибут със Cinema City IMAX билет от филма "Игрите на глада: Сойка Присмехулка част 2" участват в специална томболата само за големи награди IMAX.

Картите на участници разпечатали и пуснали в лотарийните кутии повече от една единтични карти с цел увеличаване шансовете за печалба ще бъдат премахвани от томболата.

Участниците в промоцията разбират на момента какви малки награди печелят (Instant Win). За да получи своя предметен  подарък, всеки участник лично трябва да отиде до обектите на Cinema City, където е гледал филма.

При получаване на наградата печелившият трябва да предостави на Организатора билета, с които е играл и документ за самоличност. В случай, че участникът не го предостави или то на отговаря на условията на настоящите Правила, същият губи правото си да получи награда. 

Спечелилите големите награди и големите награди на IMAX, ще се определят на томболен принцип от всички разпечатали и пуснали своите карти в специалните томболни кутии и обявени в приложението на 11 декември. Всички победители с големи награди ще получат известие в FACEBOOK  с детайли за получаването им.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара