Спечелете таблети, лонгборди, смарт часовници, фитнес гривни и още награди


Краен срок - 26 юни 2016

В Конкурса имат право да участват всички лица на възраст между 12 и 19 години, живеещи на територията на Република България. В конкурса могат да участват и лица над 19 г. Те ще могат да се състезават за училището, което са посочили при регистрацията и да го подкрепят чрез постигнатите резултати, но няма да могат да участват в електронното теглене на месечните награди. В конкурса не могат да участват децата на служителите или служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Амекси“ ООД, Фондация „Заедно в час” и на други рекламни агенции, обвързани с Конкурса, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители).

При достигане на Уебсайта на играта потребителите трябва да се регистрират, използвайки Facebook Connect, и допълнително да предоставят исканата за завършване на процеса на регистрация информация. Регистрацията е еднократен процес.

За участие в Конкурса е необходима регистрация. Участниците посочват име, фамилия, училище, клас, имейл адрес, населено място, пощенски адрес и мобилен телефон за връзка. Приемайки официалните правила на Kонкурса, потребителите декларират, че имат навършени 12 години, но не повече от 19 г., и имат родителско съгласие за участие в Конкурса и получаване на награда.

След успешна регистрация, потребителят получава правото да играе във всеки епизод на Kонкурса, като по този начин получава определен брой точки.

Например: Ако в един епизод са заложени три въпроса, свързани с учебния материал, и потребителят отговори правилно на трите, то той ще получи максималния брой от 150 точки и съответно един правилно отговорен въпрос носи 50 точки. Допълнителни точки ще бъдат присъждани автоматично в зависимост от общото време, изразходвано от един участник за завършване на един епизод. Въпросите ще се основават на нивото на училищния материал, избран по време на процеса на регистрация. Потребителите ще могат да проследят резултатите на най-добре представящите се участници и също така да следят собствените си резултати. Точките ще бъдат разделени в три основни категории от учебния материал, от който ще бъдат задавани въпросите.

МЕСЕЧНИ НАГРАДИ

5 - 8 клас

1 x Мултимедиен таблет WIFI SAMSUNG TAB 4 7.0' WIFI WHITE T230
1 x TFO смартчасовник FIT SB-100 BLUE
5 x T-shirt Банкя

9 - 12 клас

1 x Лонгборд HAMMOND ORGANIC PINTAIL 40'' COMPLETE
1 х Фитнес гривнa RAZER RZ15-01290100-R3G1
5 х T-shirt Банкя

Не е разрешено печеленето на повече от една месечна награда за участник в Конкурса.

Победителите за всеки месец ще бъдат избирани на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий. За да бъде включен в жребия, потребителят трябва да е завършил успешно епизода от съответния месец. Приема се, че епизодът е завършен успешно, когато потребителята е отговорил правилно на всички въпроси в епизода и го е изиграл до края.

Печелившите ще бъдат обявени на интернет страницата http://www.thesource.bg не по-късно от 10 календарни дни след изтеглянето им, обявено в т.7.2.

ГОЛЯМА НАГРАДА - 1 x Интерактивна учебна дъска.

Голямата награда се присъжда на петте училища, събрали най-много точки в осемте епизода на конкурса. Потребителите се състезават за училището, което са посочили при регистрацията си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара