Спечелете таблет и 30 тематични награди от "Маша и Мечока"


Краен срок - 31 януари 2016

В конкурса могат да участват граждани на Република България, в това число и непълнолетни (на възраст от четиринадесет до осемнадест години – със съгласието на своите законни представители – родители, осиновители или попечители). Конкурсните работи, направени от малолетни, трябва да бъдат представени от техните родители, осиновители или попечители.

В конкурса се представя оригинална къщичка за детски играчки, изработени от участниците в конкурса, използвайки „промоционалната кутия“. Конкурсната работа се представя като фотографско произведение (снимка на конкурсната работа).

Представената снимка на конкурсната работа трябва да отговаря на следните технически изисквания:

    •    файлов формат — *.jpeg;
    •    размери на изображението — не по-малко от 800x800 пиксела;
    •    размер на файла — не повече от 10MB;
    •    къщичката за детски играчки трябва да бъде в центтъра на снимката и да заема не по-малко от 40% от площта на изображението.

Лицето, желаещо да участва в конкурса, трябва да се регистрира в качество на участник в конкурса, посочвайки във формата за регистрация следната информация:

    •    име, презиме и фамилия;
    •    име, презиме и фамилия на един от родителите;
    •    телефон за връзка (който ще бъде използван за връзка с участника, в случай че победи);
    •    адрес на електронна поща (на който ще бъде изпратено писмо с инструкции за по-нататъшните стъпки за потвърждение на регистрацията и който ще бъде използван в качеството си на потребителско име за влизане в личния профил).

Регистрираният участник получава достъп до личния си профил, откъдето може да качи своята конкурсна работа. От един участник в конкурса се допуска една конкурсна работа. Конкурсната работа се представя с една снимка. Ако участникът в конкурса е променил решението си и е изработил друга конкурсна работа или иска да обнови снимката на вече публикувана конкурсна работа, то то може да подмени вече публикуваната конкурсна работа в сайта с друга. При това положение, всичките събрани по-рано гласове за конкурсната работа, ще бъдат нулирани, като отброяването [на гласовете] ще започне от нула. В конкурса се оценява конкурсната работа (къщичката за играчки, изработена от „промоционалните кутии“), а не авторът [на конкурсната работа] и не фотографските произведения.

Редактирането на изображението преди качване може да бъде осъществено от участника в конкурса непосредствено в сайта.

Качената от участника в конкурса снимка на конкурсната работа се подлага на модерация. Модераторът проверява дали преставените от участника лични данни и конкурсна работа съответстват с условията за участие в конкурса. В случай на одобрение на конкурсната работа и съпътстващата към нея снимка от модератора, последната се публикува в сайта, за което модераторът уведомява участника. В случай, че поради каквато и да е причина, конкурсната работа не се допуска до участие в конкурса от модератора, модераторът изпраща писмо до участника с обяснение на причините (уведомяването на участника и предоставянето му на обяснение се осъществява от модератора, посредством електронно съобщение към адреса на електронна поща, посочена при регистрация).

Оценката на конкурсните работи се осъществява чрез «зрителско гласуване». Гласуването се извършва в сайта на конкурса.

Към гласуването се допускат всички физически лица. За идентификация на гласуващия, той трябва да използва регистрацията си в социалната мрежа «Facebook». При липса на регистрация, желаещият да гласува може да създаде такава в съответната социална мрежа.

Всеки гласуващ оценява конкурсните работи, ръководейки се от собствените си естетически критерии.

Всеки гласуващ може да гласува неограничен брой пъти, веднъж – за една конкурсна работа.

Участникът, събрал най-много гласове чрез «зрителското гласуване» получава първа награда. Първата награда на конкурса е таблет с всички епизоди на серийната анимация «Маша и Мечока».

Следващите тридесет участници, чиито конкурсни работи съберат най-голям брой гласове чрез «зрителското гласуване», ще получат от организатора на конкурса тематични награди за спомен от «Маша и Мечока».

«Зрителското гласуване» приключва на 31 януари 2016 в 23 часа и 59 минути българско време. Едновременно с него приключва и приемът на конкурсни работи.

След приключване на зрителското гласуване, организаторът на конкурса проверява на място резултатите от гласуването за конкурсните работи, претендиращи за победа в конкурса. В случай на констатиране на факти за изкуствено увеличаване на гласовете, дадени за конкурсна работа (т.е. неправомерно наброяване на гласове), конкурсната работа ще бъде дисквалифицирана.

Едновременно с това, организаторът на конкурса осъществява проверка за достоверността на личните данни, предоставени от участниците на конкурса при регистрация в сайта, чиито конкурсни работи са събрали най-много гласове. Конкурсните работи, които са представени от участници с неверни лични данни, се изтеглят от конкурса.

След завършването на проверката броят гласове и тяхната валидност, резултатите от конкурса се публикуват в сайта на конкурса.

Награждаването на победителите в конкурса се осъществява от организатора на конкурса в ред и срокове, които се съгласуват с всеки победител по телефона, оставен за връзка при регистрация в сайта на конкурса. Всички данъци и такси, които се облагат в съответствие със законодателството на Република България, се покриват от „Аквафор-България“ ООД.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара