Спечелете спа уикенд за двама и 20 кошници с наслада BBB


Краен срок - 4 декември 2015

Имаш нужда от плодово презареждане и отпускаща почивка?

Купи 3 сока от 1 л, регистрирай кода от касовата бележка и можеш да спечелиш спа уикенд за двама или една от двайсетте преливащи от плодова наслада кошници ВВВ.

Механизъм на играта:

    • Стъпка 1: Закупете минимум 3 (три) броя плодови сокове и нектари с марка „ВВВ“ в разфасовка от 1 л. Необходимо условие е закупуването на минимум 3 (три) броя плодови сокове и нектари „ВВВ“ от 1 л. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон).
    • Стъпка 2: Посетете http://promo.gornabania.com/spa/.

Отбележете закупените сокове като впишете броя закупени вкусове под съответната снимка. Общият брой закупени сокове трябва да бъде минимум 3 бр., за да продължите напред с регистрацията.

Попълнете формата за регистрация като впишете име и фамилия, актуален електронен адрес за връзка и кода на касовата бележка.

Награди:
1. Спа уикенд за двама – 1 (един) брой.
2. 20 (двадесет) кошници пълни с плодови сокове и нектари „ВВВ“ от 1 л.

След приключване на играта, до 09.12.2015 г., комисия, определена от Организатора, ще избере на лотариен принцип победителите, които ще спечелят една от обявените награди, а именно: спа уикенд за двама или 1 (една) от 20-те (двадесетте) кошници „ВВВ“. Победител може да стане само участник, спазил всички правила на играта. Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка (фискален бон)/касовите бележки за закупените продукти „ВВВ“ от 1 л. като ги изпратят сканирани/снимани на посочен за целта електронен адрес на Организатора. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка (фискален бон)/ касовите бележки.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Всички печеливши се публикуват на стената на страницата на „Плодови сокове и нектари ВВВ“ във Фейсбук - https://www.facebook.com/bbbjuices/. В допълнение, всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение на дадения при регистрация e-mail адрес с инструкции какво да направи, за да получи спечелената награда.

Всеки печеливш ще бъде информиран чрез e-mail съобщение и на дадения при регистрация валиден e-mail адрес, с информация как да потвърди наградата си и предостави адрес за доставка в рамките на 5 работни дни от получаване на съобщението. Ако не потвърди наградата си в рамките на този срок, спечелилият участник губи правото да получи наградата си.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник не отговори на e-mail съобщението, за да остави адрес за доставка на наградата си в рамките на в 5-дневния срок за потвърждение.

Всички награди ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Един участник може да спечели само по един брой награда за целия период на играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара