Спечелете смартфон Huawei P8, таблет Huawei Media Pad T1 и 10 броя безжични колонки Huawei


Краен срок - 10 декември 2015
        
Искаш да си в час с най–новите ни предложения и отстъпки? Избери приложението Zen Label

Имаш достъп до актуална информация за промоции и специални отстъпки. Участваш в различни игри и томболи с награди от VIVACOM. Ползваш своята VIVAClub карта чрез своя смарт телефон.

1. Стартирай - инсталирай приложението Zen Label на телефона си.
2. Регистрирай се като попълниш необходимите данни за регистрация
3. Влез в "Места", избери VIVACOM и Добави в любими.
4. Спечели страхотни награди от VIVACOM и Huawei!

Участваш в томбола за смартфон Huawei P8, таблет Huawei Media Pad T1 или безжична колонка Huawei.

Мобилното приложение Zen Label може да бъде изтеглено Google Play Store за потребители с мобилни устройства с операционна система Android и от App Store за потребители с мобилни устройства с операционна система iOS. 3.3 При попълването на регистрационната форма в приложението, потребителите задължително предоставят своите актуални данни.

Наградите са следните:
* 1 брой Смарт телефон Huawei P8;
* 1 брой Таблет Huawei Media Pad T1 7.0;
* 10 броя безжични колонки Huawei;

От общата база данни с участници, които са изпълнили условията за участие в играта, ще бъдат изтеглени 12 (дванадесет) победители и до 20 (двадесет) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на организаторите ще се свърже с всеки спечелил по e-mail (клиентът трябва да остави актуален e-mail за връзка в регистрационната форма) или чрез изпратена нотификация/ съобщение в приложението Zen label, за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 10 работни дни след изтегляне на томболата.

Всеки печеливш трябва да се свърже на посочените в съобщението контакти на VIVACOM, за да предостави точен адрес и телефон за получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара