Спечелете Samsung Galaxy S6, 10 кошници с продукти и 30 броя какаов крем NuCrema


Краен срок - 31 декември 2015

Включи се в празничната ни кампания - "Коледна целувка с NuCrema"!

Снимай се с коледната визия на NuCrema и ни сподели снимката си под поста или в нашия Instagram профил, използвайки #NuCremaBG, за да влезеш в Томболата за награди!

Участието в кампанията не е обвързано със закупуванетона продукти на Организатора.

Малки награди: 30 коледни опаковки с какаов крем NuCrema;

Средни награди: 10 кошници с продукти NuCrema;

Голяма награда: смартфон Samsung Galaxy S6.

Правилата на кампанията са задължителни и еднакви за всичкиучастници.

За да участва в разпределението на наградите, всяколице, което отговаря на условията по т.V, следва да направи снимка с коледнатавизия на NuCrema и да я сподели на Facebook страницата и/или в Instagram профила на Организатора, като я отбележи с хаштаг #NuCremaBG.

Снимките ще бъдат одобрявани от администратори и ще се оценяват като „Верни“, само ако са изпълнени следните условия:

 *  на снимката трябва да присъства Коледната визия на NuCrema;
 *  на снимката трябва да присъства лицето, което е заявило участие, т.е. от чийто профил е публикувана снимката.

Ще се дисквалифицират участницисъс снимки, които:

*  не са свързани по никакъв начин с продукт NuCrema;
*  са с нецензурно съдържание и/или визия.

Коледната визия на NuCrema може да бъде открита на избрани съоръжения за външна реклама в градовете София и Пловдив, както може да бъде свалена и разпечатана от страницата на Организатора във Facebook или Instagram.

Всяко регламентирано споделяне на селфи с коледната визия на NuCrema се счита за валидна регистрация за участие в томболата с награди.

Участник може да има неограничен брой валидни регистрации в играта, споделени във Facebook и в Instagram.

Всеки участник участва в разпределението на наградите с толкова позиции, колкото е броя на валидните му регистрации, при спазване на настоящите Общи условия.

Броят на споделянията на един участник в една социална мрежа се вземат предвид и увеличават броя на позициите, с които съответният участник участва в тегленето на наградите.

На 08.01.2016 г. на адреса на управление наОрганизатора в присъствието на представители на Организатора ще се извърши теглене на наградите между всичи участници в Кампанията, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе.

Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от служителна Организатора с лично съобщение на профила, с който участникът е коментирал под Вярна снимка/участвал в периода на кампанията, както и с публикуване на 08.01.2015г. на списъка с имената/ профилните имена на печелившите, на страницата на NuCrema в социалната мрежа Facebook.

Всеки участник в кампанията има право да получи само един брой награда.

Печелившите / съответно изтеглените резервни участници(когато е приложимо) ще получат лично съобщение във Facebook, с което ще бъдат уведомени за наградата си. Детайлите по получаване на наградата се уточняват при свързването с печелившия, инициирано от служител на Организатора на посочен от съответния участник телефон за връзка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара