Познай модела и спечели електронен четец PocketBoo


Краен срок - 25 ноември 2015

Мечтаеш за електронен четец?

Познай модела на електронния четец PocketBook и го спечели!

Харесай поста и напиши своя отговор в коментарите до 23:59 часа на 25.11.2015г.

Ние малко ще ви подскажем: този нов модел има интелигентна подсветка, елегантен дизайн и тежи само 155 грама.

Победителят ще бъде избран измежду тези от вас, дали правилен отговор, чрез random.org и ще бъде обявен на 26.11.15г.

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, с постоянен адрес в България и валиден профил във Фейсбук (username).

Участникът се включва в Играта, когато посети страницата на „Хипермаркети Технополис” във Фейсбук, хареса Играта и отговори на зададения въпрос, чрез коментар.

Всеки участник може да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Награда: E-reader PocketBook Sense

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на генератора на случайни числа random.org.

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Партньора на Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница www.facebook.com/technopolisbg.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с лична карта и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Партньора на Организатора, във връзка с предаването/получаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара