Спечелете раница и 2 комплекта с кутии от Tupperware


Краен срок - 1 декември 2015

Есента е най-красивото време от годината! Можете сами да се убедите в това – само се огледайте! Зелени, жълти, оранжеви, червени цветове се виждат в лъчите на красивото есенно слънце, а когато задуха вятърът, пъстрите листа започват бааааавно да падат по земята като пъстроцветен есенен дъжд. Есента е доста интересен сезон: красив, но и малко тъжен, защото тъжим за лятото, но и весел, защото с нетърпение очакваме пухкавия сняг през зимата. Есента е и щедра – през този сезон се раждат най-вкусните плодове, които ние така обичаме. Затова този наш нов конкурс е за всички вас, които обичате да рисувате или изразявате с думи това, което ви харесва. Разходете се в близкия парк или още по-добре в градината на баба през почивните дни. Или просто погледнете дърветата навън и направете или нарисувайте своята уникална есенна картина. Погледайте есенните листа и вкусните плодове. Настроите въображението и таланта си, помислете си за всички прекрасни неща, които есента ни носи.

След това хванете боичките или молива и напишете стихотворение или нарисувайте картина за веселия гроздобер, натежалите от плодове дървета, зеленчуковите градини, пълни с весела глъчка.

Нарисувайте или напишете стихотворение за зеленчуците и плодовете, които обичате най-много... или пък зайците, които хрупат моркови и зелки, катеричките, които събират жълъди и лешници...

Изпратете ни вашите есенни рисунки и/или стихчета на имейл info@az-deteto.com до 1-ви декември, заедно с вашите име, фамилия и навършени години.

Приготвили сме ви и много интересни награди – за един от вас красива раница с бухалчета подходяща не само за училище, а за още двама весели и красиви кутии, в които можете да си носите обяд в училище или пък да държите училищни принадлежности. Да, наистина стават и за двете! :)


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара