Спечелете пътуване до Лондон, картина-уникат или 8 фен пакета "Междузвездни войни"


Краен срок - 31 декември 2015

Нека късметът бъде с Вас!

Вече близо четири десетилетия сагата "Междузвездни войни" е част от живота на милиони по света. Седемте кино филма далеч не са достатъчни за истинските фенове. Затова за тях се създават различни минисериали, комикси, книги, играчки, видео игри и много други. 

Героите от "Междузвездни войни" са част от ново интерактивно шоу в музея на Мадам Тюсо, пресъздаващо сцени от един от най-популярните филмови франчайзи на всички времена.

Искате да размахвате светлинен меч заедно с Анакин Скайуокър или да разпускате с Хан Соло, преди да се качите на кораба му "Хилядолетния сокол" в компанията на Чубака? Включете се тогава в нашата Star Wars игра и нека късметът бъде с Вас!

Първа награда:

1 x екскурзия за двама до Лондон с посещение на музея на Мадам Тюсо и шоуто с героите от "Междузвездни войни". Наградата включва: 

    Двупосочен билет София – Лондон – София.
    Трансфер от летището до хотела и от хотела до летището
    Пътническа застраховка 
    Четири нощувки със закуска в 4-звезден хотел
    Билети за музея на Мадам Тюсо
    Ваучери за пазаруване на стойност 1 000 евро за Disney Store

Втора награда

1 x картина уникат с някой от героите от "Междузвездни войни", нарисувана и подписана от художник на Panini.

Трета награда

8 х фен пакета "Междузвездни войни"

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата и да получат наградата си. Имената на печeлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара