Спечелете 10 оригинални макета на BMW i8 в играта на дъвка Идеал


Краен срок - 25 май 2016

Дъвката за балончета Идеал мобиле е горд наследник на легендарната през XX век дъвка Идеал - има същата класическа форма, но вече е със съвременна дъвкателна база за по-добри балончета и най-важното - с мечтаната от поколения българчета колекция картинки с колички.

Това е необикновенна енциклопедична селекция от 100 автомобила, които бележат новите страници от историята на автомобилостроенето. Търсете колекционерския албум, събирайте картинките, участвайте в играта на идеал Мобиле и спечелете оригинални макети на BMW i8!

Скъпи фенове на Дъвка Идеал, на 1 юни 2016 отново ни очаквайте на площад Централен – Пловдив!

Големите награди в играта История на автомобилостроенето са 10 и са оригинални макети на BMW i8 в мащаб 1:18, а имаме и множество по-малки награди.

Регламент:

Събирайте картинките от дъвка Идеал Мобиле и попълнете колекционерския албум. След това можете да се регистрирате за участие до 25 май включително на страницата www.idealgum.com като попълните регистрационната форма.

На 27 май предварително в присъствието на нотариус на случаен принцип ще изтеглим десетте имена, които печелят макет на BMW i8, и ще ги поканим лично да вземат наградите си в празничния ден.

Наградите се дават само срещу предоставен попълнен албум, а за нераздадените и непотърсените в рамките на 30 календарни дни награди, ще се тегли томбола по същата процедура. В случай, че някой от спечелилите в предварителното теглене няма възможност да присъства в деня на празника, той е длъжен да уведоми организатора в срок до 30 май включително и ще трябва да изпрати попълненото си албумче, което ще му бъде върнато заедно с наградата. Всеки участник може да се регистрира веднъж, независимо колко попълнени албума има.

Освен това на 01 юни за всички маниаци ще има викторина. Ще задаваме въпроси, чиито отговори ще намерите в колекционерския албум, и ще раздаваме много награди – продукти от Алпи, тениски, шапки и др.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара