Спечелете луксозен сет бельо от Mila Dokova Lingerie


Краен срок - 23 ноември 2015

Как да участвам в съвместната игра на телевизия In Life и дизайнерката Мила Докова:

Като отговоря на въпроса "Как се казва първата колекция на Mila Dokova Lingerie, която излиза на пазара през 2014 година"?!

А) Mon Sushi
B) SEXXXY in black
C) Candy Shop

Награда:

Луксозен предизвикателен сет бельо на Mila Dokova Lingerie, включващ сутиен, колан с жартиери и бикини

Участие в играта може да вземе всяко физическо лице, което се съгласи с настоящите правила и попълни формата намиращата се на http://game.inlife.bg/

Организаторът на Играта обявява името на победителя, който ще изтегли чрез томбола измежду далите верен отговор в посочения период и го публикува на стената на страницата https://www.facebook.com/inlifebg.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично или лично печелившия. Публично се счита съобщението, отправено във Фейсбук страницата на марката, както и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум. Лично се счита обаждането по телефон или личен е-мейл.

След изпращане на съобщението, в 7-дневен срок, спечелилият трябва да се свърже с Организатора на посочения в съобщението телефон и да предостави поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Наградата ще бъдат предадена лично срещу подписана разписка за получаването й.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара