Спечелете мини кросов мотоциклет


Краен срок - 20 януари 2016

Условия:

При покупка на продукт от марката Бардал с референтен номер 1200 или 1149, вие имате право да участвате в томбола, като може да спечелите мини кросов мотоциклет. За участие е необходимо само да регистрирате, номера на вашата касова бележка и да упоменете от къде(фирма и град) е закупен продукта, както и вашите данни( три имена, точен адрес, телефон за връзка и ЕГН).

Всяка касова бележка може да се регистрира само веднъж. При изтегляне на печелившия, валидността на касовата бележка ще бъде проверена.

Участието в томболата е ежедневно. Всеки ден, в който участника е закупил стоки Бардал с референтен номер 1200 или 1149 се счита за едно участие. Колкото повече дни участника е закупил стоки , толкова повече участия получава в рамките на периода на томболата, съответно увеличава шансовете си за спечелване на наградата на ДНВ Проспийт ЕООД.

Наградите се теглят на 22 януари 2016 г., в 19,00 часа.

Имената победителя ще бъдат обявени на сайта на организатора.

Наградата се предоставя само след предоставяне на документ за самоличност. В случай, че печелившият участник е на възраст до 18 г., наградата може да бъде получена от законния представител на спечелилото лице, след предоставяне на съответния документ за самоличност. Допуска се наградата да бъде получена лично от лице, различно от печелившия участник, само при представянето на надлежно заверено пълномощно.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара