Спечелете 3 комплекта гуми


Краен срок - 10 февруари 2016

Участието в Играта се реализира чрез:

Искането на оферта за застраховка гражданска отговорност на автомобилистите се осъществява чрез попълване на регистрационна форма. Желаещият да участва в Играта трябва да попълни данните във формата, маркирайки Съгласен/а съм с Общите правила. Всеки Участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето истинско име, което следва да удостовери с представяне на лична карта, в случай, че е спечелил една от наградите.

Печелившите Участници се определят ежемесечно на лотариен принцип в присъствието на нотариус.

Томболите ще се проведат, както следва:

Първа томбола: 10.12.2015 г.
Втора томбола: 11.01.2016 г.
Трета томбола: 10.02.2016 г.

Наградите в Играта са следните: месечни награди: комплект гуми с максимална цена за 4 гуми от 1 000 лв.

Всеки месец в Играта ще бъде  раздадена една награда на лотариен принцип сред участниците поискали оферта през предходния месец.  При отказ на титулярите да получат награда за печеливш се счита следващия резервен участник.

Един Участник в Играта може да спечели само една награда.

Тегленето на наградите ще се извърши автоматично чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационни номера на Участниците и всяка седмица на случаен принцип ще бъде избран 1 идентификационен номер, в присъствието на нотариус, който удостоверява резултатите от тегленето.

Печелившите Участници (име, e-mail, телефон - съгласно регистрационна форма) ще бъдат обявявани на сайта до седем работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок от 5 работни дни, считано от датата на обявяване на печелившите участници, според т.8.1 от настоящите Официални правила, Организаторът ще се свърже с печелившите Участници по телефонните номера за контакт, които те са посочили в заявката за оферта според условията за участие в Играта. Наградата ще бъде осигурена според параметрите, посочени от печелившия, но в рамките на определения в т. 6.1 от организатора лимит.
Ако печелившите Участници не бъдат открити на посочените от тях данни за контакт до три пъти в рамките на срока 5 работни дни по предходното изречение, Организаторът може да прекрати опитите си да се свърже с тях. Печелившите Участници се регистрират в специално изготвен протокол, който се подписва и подпечатва от доставчика/колцентъра, който фактически е направил опитите за свързване с печелившите Участници, и се заверява от Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара