Спечелете награди от Дядо Коледа и Delimano


Краен срок - 27 декември 2015

Награди

Общо 20 бр. награди, както следва 15бр. престилки Делимано и 5бр. тави с керамично покритие от серия Деличия. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 бр. награда.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

1. Да натисне бутон „Играй“;

2. Да направи Нутрибомба на Дядо Коледа, като трябва да подбере плодове, чиято обща енергия е 60%

С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от следните награди, разпределени между всички Участниците на случаен принцип, а именно: една от общо 20 бр. награди.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой email адрес.

Организаторът ще осигури общо 20 бр. награди, както следва 15бр. престилки Делимано и 5бр. тави с керамично покритие от серия Деличия. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 бр. награда , които ще бъдат разпределени между Участниците, на томболен принцип на 28.12.2015г, посредством специализиран софтуер, изготвен по поръчка на Организатора за целите на Играта.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в Играта на следния интернет адресchristmas.delimano.bg, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/Delimano, и/или на официалния сайт на Дормео за България на адрес: www.delimano.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на тяхното име и email адрес, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма от печелившите Участници с данните им за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена до Организатора от имейл адреса, с който се е регистрирал печелившият Участник в Играта до следния имейл адрес на Организатора: info@igra.topshop.bg. Печелившият Участник ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни след потвърждение и отговор на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия Участник посочва изричен адрес за доставка, съгласно условията на настоящата т.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара