Спечелете 10 награди - качествено кафе за 6 месеца


Краен срок - 30 ноември 2015

Играта предоставя възможност за получаването на следната награда: ежемесечна доставка по 1 кг кафе в продължение на 6 месеца. Един участник може да получи само една награда. Награда мога да получат само 10 от участниците в Играта.

Кафето, предмет на наградата е:
Колумбия Супремо 1 кг
Еспресо смес Импрешънс 1 кг
Индонезия Калоси 1 кг
Етиопия Иргачеф 1 кг
Бразилия Датера Sweet 1 кг
Еспресо смес Coffee Religion 1 кг

Организаторът си запазва правото да доставя кафе, различно от гореизброените с равностойно качество, в случай на липса на наличност.

В Играта може да участва всяко физическо лице, което е осъществило регистрация в регистрационната форма, следваща викторината в Играта.

Всяко лице има право да участва в Играта само веднъж.

В приложението на Играта всеки участник следва да отговори на въпросите, поставени във викторината. За валидно участие се приема само това участие, при което са предоставени верни отговори на всички въпроси, поставени във викторината.

Всеки участник, който е посочил верни отговори на всички въпроси, част от викторината, и се е регистрирал в регистрационната форма, в рамките на срока на Играта, участва в томбола измежду всички участници за получаване на награда. Томболата се тегли на 04.12.2015 г. в присъствието на нотариус. Резултатите от томболата се посочват в интернет-страницата www.saeco.goodlife.bg. В провеждането на томболата се избират и 10 резерви. Организаторът изпраща уведомление до всички печеливши на 07.12.2015 г. на посочените от печелившите електронни адреси. В случай че печелившите не потвърдят желанието си да получат награда чрез отговор на получения имейл и посочване на адрес за доставкадо 13.12.2015 г., се приема, че печелившият се е отказал от наградата си. Мястото на отказалия се печеливш се заема от резервния участник по реда на изтеглянето. Първият килограм кафе се изпраща в срок от две седмици след получаване на потвърждение от печелившия и посочване на пълен и коректен адрес за доставка..

Всеки участник може да бъде избран за победител само за участието в състезанието само за 1 (една) предметна награда.

Организаторът се свързва с участниците, спечелили награда от Играта, в срок до две седмици от провеждане на томболата, на посочените координати от страна на участниците. Всеки участник следва да представи адрес, на който да му бъде доставена съответната награда. Доставката се извършва чрез куриерска компания за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара