Спечелете iPad mini за Коледа


Краен срок - 15 ноември 2015

Питаме ви: каква сума ще отделите за Коледа?

Предстоят Коледните празници и традиционно за подаръци и празнична трапеза отделяме значителни суми. Затова Ferratum провежда международно проучване и ви питаме: колко смятате да похарчите за Коледа тази година?

Подготвили сме кратък въпросник, който можете да попълните като кликнете на линка по-долу. След като го попълните, имате възможността да участвате в томболата и да спечелите голямата награда iPad mini!

Проучването е международно и ще се проведе в над 22 страни от цял свят, с цел да се проучат навиците на потребителите относно покупките за коледните празници. Ще се радваме да споделите с нас мнението си като попълните краткия въпросник, който сме подготвили. Ще ви отнеме по-малко от две минути, за да попълните въпросника, който е изцяло анонимен. Ако желаете да се включите в лотарията за спечелване на голямата награда iPad mini ще е необходимо да попълните и контактите си – в края на анкетата. Тази информация ще се използва само за участие в томболата и няма да бъде обвързана с резултатите от анкетата – те ще останат анонимни и ще бъдат представени в обобщен вид след приключване на проучването.

Ferratum благодари на всички участници в Коледния Барометър за тяхното съдействие да се проведе това международно проучване. След приключването на анкетата, ще бъде изтеглено името на един от попълнилите въпросника, който ще спечели голямата награда - iPad mini. Името на късметлията, който печели iPad mini, ще бъде публикувано на официалната страница на Ferratum на 01.12.2015 г.

Споделете вашето мнение за предпразничното пазаруване в анкетата като я попълните: Коледен Барометър. Можете да се запознаете подробно и с Официалните правила на играта.
Проучването се провежда при пълна конфиденциалност. Резултатите от изследването ще бъдат представени като обобщена информация и няма да бъдат споделяни индивидуални отговори.

Играта стартира на 06.11.2015 г. и ще продължи до 15.11.2015 г. Включете се още сега и имате шанса да спечелите наградата от играта iPad mini!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара