Спечелете удивително бижу от Oliver Weber


Краен срок - 6 декември 2015

Малко преди началото на празничния сезон и точно навреме за парти шопинга, MissBloom и Oliver Weber ви дават възможността да спечелите красиво бижу, което да завърши по уникален начин всеки ваш тоалет.

В новата ни игра наградата е гривната Lucky, украсена с кристали Swarovski® и златиста закопчалка. Дизайнът ѝ позволява да бъде съчетана с всякакви визии и да се впише без проблем в личния ви стил, превръщайки ви междувременно в звездата на вечерта.

Препоръчваме ви да споделите снимка, а за участие в томболата трябва да оставите като коментар отговора на въпроса: „Коя световна модна столица е вдъхновила създаването на това удивително бижу към колекция зима 2015 на Oliver Weber?”

Отговорът се крие в сайта на oliverwebercollection.com, а вие трябва да го откриете и да го споделите с нас като коментар под специалната публикация за играта в нашата Facebook страница.

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара