Спечелете професионална фотосесия, 10 селфи стика, 5 чадъра и 10 комплекта от Арома


Краен срок - 19 декември 2015

Обичате ли да променяте цвета на косата си?
Ако сте любителка на цветните експерименти, включете се в предизвикателството на Aroma Style и спечелете страхотни награди.

Участвайте в играта като качите 2 свои снимки с различен цвят на косата. Споделете колажа от снимките във Фейсбук и поканете приятелите си да гласуват за Вас в играта като изберат този цвят, който им харесва повече.

Всеки участник трябва да попълни формата за регистрация като посочи име, фамилия и e-mail и отбележи цвета на косата си.

Всички снимки качени от потребителите в приложението „Цветът на моята коса“ се публикуват в раздел „Галерия“ на сайта  www.aroma.bg/myhaircolor и са достъпни за гласуване в периода на играта.

Всяка снимка на участник може да събере определен брой гласувания. Сборът от броя гласове за двете снимки на един участник формира общия брой гласове за неговия колаж.

Потребителите, чиито снимки са събрали не по малко от 50 харесвания в играта, участват в томбола за спечелване на голямата награда. Всички останали участници, които са създали колаж и са го споделили във фейсбук участват в томбола за останалите награди.

Участниците в играта нямат право да гласуват за своя снимка, но имат право да гласуват за снимка на друг участник.

Потребители гласували минимум веднъж за снимка на участник в играта, участват в томбола за спечелване на утешителни награди.

Потребителите не могат да изтриват снимки, които вече са качени в Галерията. В случай, че потребител желае да изтрие снимки качени от него,трябва да се свърже с Организатора по е-mail на адрес - igra@aroma.bg. При изтриването на колажа от снимки потребителят губи автоматично натрупаните до момента гласове за колажа.

Награди

    Голямата награда - 1 фотосесия с професионален фотограф ще бъде предоставена чрез томбола между на участниците, чиито колажи от снимки са събрали общо не по-малко от 50 гласа в играта.

Останалите награди за потребители участвали в играта чрез създаване на свой колаж от снимки са следните:

    10 селфи стика
    5 чадъра

Наградите, които ще бъдат раздавани на гласувалите за снимка на друг участник са следните:

    10 комплекта продукти Арома

Томболата за наградите за всички участници ще се тегли на 21 декември 2015г.

Всеки участник, който бъде изтеглен за печеливш в томболата ще бъде уведомен на посочения от него имейл  за контакт чрез писмо по електронна поща. Имената на печелившите от томболата се обявяват и на интернет-сайта  www.aroma.bg/myhaircolor.

За да получи своята награда, участникът трябва да се свърже с Организатора в срок до 15 дни от уведомяването по електронна поща и да посочи телефон и адрес, на който да му бъде изпратена наградата. Наградите се изпращат по куриер на адреса, посочен от печелившия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара