Спечелете Еластисайзър с масло от портокалови цветове и здравец Philip Kingsley


Краен срок - 7 декември 2015

Включете се в играта на Philip Kingsley и един от вас може да спечели Еластисайзър с масло от портокалови цветове и здравец.

Научете повече за легендарната маска, която възстановява дори най-увредената коса. Включете се в темата и споделете своите впечатления от Еластисайзър.

За да участвате в играта, трябва да отговорите на следния въпрос: „За коя филмова звезда е създаден Еластисайзер на Philip Kingsley и защо тя се е влюбила в него?“.

Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен в настоящата тема на 07.12.2015 г.

Philip Kingsley е английска козметика за коса от най-висок клас. Марката носи името на своя създател, който е най-известният експерт в областта на грижата за косата и скалпа. С клиники в Лондон и Ню Йорк и дълъг списък с клиенти, включващи филмови звезди, политици и кралски особи, Филип Кингсли си е спечелил славата на ”магьосникът на косата”, според Vogue, и на „гуру в науката за косата”, според New York Times. Той е първият, който разделя грижата за косата в зависимост от нейната текстура – фина, нормална и плътна. Въвеждайки тази изцяло нова концепция, насочена към лечението на косата, Кингсли необратимо променя света на професионална козметика.

Сред хилядите клиенти на Филип Кингсли е била и Одри Хепбърн, вдъхновила създаването на легендарния Еластисайзър. За да се справи с изключително изтощената си коса, култовата актриса си запазва час при Кингсли като г-жа Доти (фамилията на първия ѝ съпруг). "Нямах представа, че е Одри Хепбърн, докато не застанахме лице в лице с нея в моя кабинет.", разказва известният експерт. Нейната коса е фина и използването на каквито и да е маски и балсами я оставя без обем, а оформянето ѝ е истинско предизвикателство. За да я съживи, Кингсли създава изцяло нов продукт, без дори да подозира, че той ще се превърне в икона. Експертът описва Еластисайзъра като "дълбоко хидратираща маска преди шампоана, която се абсорбира в косъма и продължава да действа дори след като се отмие." Актрисата се влюбва в резултатите – мека като коприна коса, пълна с живот и обем.

Незаменимият помощник за красива коса Еластисайзър мигновено възвръща еластичността, блясъка и жизнеността. Дори най-сухите, изтощени и третирани коси са преобразени и възстановени. Звездната маска ще ви плени и с чувствения си аромат. Тя е обогатена със 100% натурално портокалово масло и здравец, с което ще задоволи всички ваши сетива.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара