Спечелете екскурзия до Рим или Париж, 11 ваучера по 1000 лв., 111 ваучера по 50 лв. и 1111 подаръчни кутии Savoy


Краен срок - 10 януари 2016

Как да участвам?

1 > Купи водка Savoy с промоционален етикет или стикер
2 > Открий 8 символния уникален код на задния етикет или стикер
3 > Регистрирай го с SMS на номер 19356 или тук и може да спечелиш веднага подаръчна кутия с водка Savoy Silver, 700 ml + 2 чаши или 50 лв.
4 > С регистрация на 2 кода участваш в тегленията за 1000 лв. или самолетна екскурзия до Рим или Париж, по избор

Участващите в промоцията търговски марки и опаковки са:

    Водка Savoy 500мл;
    Водка Savoy 700мл;
    Водка Savoy 1л;
    Водка Savoy 1750мл.

Всички участващи в промоцията продукти ще бъдат опаковани с промоционални етикети със скреч поле, под което ще бъде изписан уникалният код за участие.

Всеки потребител, разполагащ по време на промоционалния период с една от изброените в РАЗДЕЛ 4 промоционални опаковки на Водка Savoy, има възможност да участва в промоцията.

При покупката, на който и да било от посочените в РАЗДЕЛ 4 продукти, участникът има възможност да намери своя уникален промоционален код след изтриване на скреч покритието на промоционалния гръбен етикет или стикер на продуктите на водка Savoy, описани в РАЗДЕЛ 4.

Местоположението на Уникалния код може да бъде разпознат по надписа “Изпрати SMS на 19 356 или регистрирай на www.savoy.bg” над него.

При изпращане на кода със SMS на кратък номер 19 356, валиден за всички мобилни оператори на територията на Република България (M-Tel, Vivacom и Globul), участникът в промоцията веднага ще бъде уведомен чрез обратен SMS за това, дали печели малка награда, или продължава участие в томболата за големите награди, като е необходимо да регистрира минимум два кода за участие за големите награди.

С един и същи уникален код не може да се спечели малка награда и да се участва за регистрация за големите награди. Ако кодът е печеливш за малка награда, той не може да се регистрира за участие в томболата за големите награди. Спечелилите малка награда трябва да изпратят нов уникален код от нова опаковка, за да продължават да участват и за томболата за големите награди.

Големи награди, участващи в томбола :

1 ваучер за екскурзия със самолет за двама до Рим или Париж (по избор) на стойност 1200 лв.

11 ваучера по 1 000 лв

Малки награди:

111 ваучера по 50 лв

1111 подаръчни кутии съдържащи водка Savoy Silver 700 ml + 2 чаши брандирани с Savoy Silver .

Цената на SMS на територията на Република България за всички абонати на мобилните оператори M-Tel и Vivacom е 0,30 лв. с ДДС (за всички тарифни планове), за абонатите на мобилния оператор Telenor цената е 0,29 лв. с ДДС (за всички тарифни планове).

Регистрация на сайта www.savoy.bg

Участниците в промоцията имат възможност да разберат дали печелят или не, чрез безплатна регистрация на уникалния код (или кодове) от промо опаковките на продукта, който са закупили, в игрови модул разработен специално за промоцията на водка Savoy на сайта www.savoy.bg. За да регистрират уникалния си код участниците трябва да впишат имената си, точен и-мейл адрес и актуален, действащ мобилен номер. След регистрация на кода, автоматична система ще генерира съобщение с информация какво носи регистрирания код, както следва:

Малки награди:

1 от 111 ваучера по 50 лв или 1 от 1111 подаръчни кутии съдържащи водка Savoy Silver 700ml + 2 чаши брандирани с Savoy Silver.

или

Регистрация за участие в тегленето на големите награди – 1 екскурзия със самолет за двама до Рим или Париж (по избор) и 11 ваучера по 1 000 лв.

Всеки участник може да участва с неограничен брой различни уникални кодове.

Изображенията на наградите на промоционалния уебсайт и всички рекламни материали по промоцията са с илюстративен характер.

След регистрацията на уникален код от опаковка на промоционален продукт Водка Savoy 0.5 л, 0.7 л, 1 л или 1.75 л, чрез изпращането му със SMS на кратък номер 19356, участникът бива уведомен с обратен SMS дали печели малка награда или не. След регистрация на уникалния код от опаковка на промоционален продукт Savoy, чрез вписването му на промоционалния микросайт свързан със сайта www.savoy.bg, участникът получава съобщение на екрана дали печели малка награда или не. Същото съобщение участникът ще получи и на електронната си поща, при регистрация в интернет страницата.

Ако участникът не печели малка награда, той продължава участието си за томболата за големите награди, като е необходимо да регистрира минимум два кода за да е валидно участието му. Той бива уведомен за регистрацията си за участие в томболата веднага със SMS с автоматичен отговор от системата посочен по-долу. Ако участникът регистрира уникалния промоционален код на промоционалния микро сайт на www.savoy.bg и не печели малка награда, то той продължава участието си за томболата за големите награди, като е необходимо да регистрира минимум два кода за да е валидно участието му. След регистрацията на два кода участникът бива уведомен за регистрацията си за участие в томболата чрез автоматичен отговор от системата, съобщение показано на екрана и изпратено на електронната му поща.

Всички участници в промоцията, които са регистрирали минимум два уникални промоционални кода и не печелят моментна награда, се регистрират автоматично за участие в томбола за големите награди, за което биват уведомени в обратен SMS или ако кодът е регистриран чрез сайта в интернет, потребителят бива уведомен чрез съобщение, показано на екрана и чрез съобщение, изпратено на електронната поща, посочена в регистрацията. При натрупване на необходимият брой кодове за 1 участие в томболата за големите награди, участникът бива включен автоматично. Така например, при регистрирани 4 кода, участникът участва 2 пъти за теглене на Ваучер от 1000 лв и 2 пъти в тегленето за Екскурзия.

Тегленето на наградите от томболата ще се състои по следното разпределение: 5 ваучера по 1000 лв в седмицата 14 – 18 Декември, 2015 г., 6 ваучера по 1000 лв и 1 екскурзия до Рим или Париж в седмицата 11 – 15 Януари, 2016 г. в присъствието на нотариус.
Всички които са участвали в първото теглене в седмицата 14 – 18 Декември, 2015г. и не спечелили награда, участват и в тегленето което ще се извърши след края на играта, в седмицата 11 – 15 Януари, 2016г.

Тегленето на малките награди става на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията. Компанията, обслужваща електронната и интернет платформа от трафика на кодове и разпределението на наградите, е Тера Комюникейшънс АД.

Всеки участник, изпратил един SMS с уникален промоционален код от опаковка на продукт водка Savoy, описан в РАЗДЕЛ 4, или регистрирал такъв в сайта, може да спечели една от изброените в РАЗДЕЛ 6 моментни награди, а всички участници в промоцията, изпратили два SMS с уникални промоционални кодове или регистрирали се в интернет страницата с два кода, но не спечелили Малка Награда, получават автоматична регистрация за томболата за големите награди, описани в РАЗДЕЛ 6.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друг вид изгода.

Печелившите ще получават наградите си срещу предоставяне на промоционалните опаковки с уникалните кодове и бутилки на представителя на СИС Индустрийс ООД на, чиято регистрация е печеливша.

Големите награди от томболата ще бъдат изтеглени, в присъствието на нотариус и комисия, състояща се от: представители на Организатора на промоцията и фирмата подизпълнител за обработката на SMS-и и регистрирани кодове от интернет, уведомяване на спечелилите и разпращане на наградите.

Тегленето на големите награди ще се състои според описанието в раздел РАЗДЕЛ 6 и ще бъде електронна лотария. Тегленето на наградите от томболата ще се извърши измежду всички регистрации за участие в томболата за голяма награда, като 1 регистрация се прави за всеки два изпратени или регистрирани уникални промоционални кодове, но не спечелил Малка Награда, изпратен в периода между 00:00:00 ч. на 1-ви Ноември и 23:59:59 ч. на 10-и Януари 2016 г.

Комисията има отговорността да се погрижи за публикуването на имената на печелившите на сайта на Организатора на промоцията - www.savoy.bg.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет сайта на Организатора на промоцията –www.savoy.bg.

Спечелилите ще получат уведомителен SMS, че печелят малка награда с молба да се обадят на телефон 024191235 или 0898150535 (цена според тарифния план на абоната) за да потвърдят получаването на наградата и предоставят телефон и адрес за получаване. Наградите от томболата ще бъдат доставени на посочения от печелившия участник адрес за сметка на Организатора на промоцията чрез куриер до 45 дни, след края на промоционалния период. Ще започнат да се доставят след края на промоционалният период.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара