Спечелете 5 едноседмични екскурзии за двама до Куба


Краен срок - 23 декември 2015

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка.

Участието в Кампанията в обектите за търговия с хранителни стоки е възможно само в момента на провеждане на рекламни активности във връзка с търговска марка Victory от страна на Организатора и само при наличие на представител на Организатора (хостеса).

Допуска се само едно участие в Кампанията чрез хартиения талон за участие (Victory виза) .

Придружител на спечелил участник наградата „Едноседмична екскурзия за двама до Куба“ може да бъде само лице, навършило 18 години.

За участие в Кампанията е необходимо, всяко лице, навършило 18 години и което е пушач, което е проявило желание за участие, да пусне в урната, специално обозначена с информация за Кампанията, попълнен талон за участие (Victory виза), предоставен му от хостесата /в обектите за търговия с хранителни стоки / или продавача /в магазинната мрежа на Lafka/ с посочените данни: име, фамилия, телефонен номер, подпис; и с потвърждение и съгласие с включената в талона за участие информация, както следва:

    че лицето е навършило 18 години;
    че лицето е пушач;
    че лицето е съгласно с Официалните правила на Кампанията;
    че лицето самостоятелно и доброволно предоставя личните си данни и е съгласно предоставените от него лични данни да бъдат ползвани за комуникация при раздаване на наградите от Организатора на Кампанията.

ВАЖНО: Хартиеният талон за участие съдържа част /отрязък/ с уникален код, обозначен с информация „Откъснете и запазете!“, който участникът следва да скъса преди пускане на талона в урната и да пази с цел представянето му на Организатора при условията на настоящите Правила.

За целия период на Кампанията ще бъдат раздадени 5 броя награди „Едноседмична екскурзия за двама до Куба“;

Наградите, предоставени в рамките на Кампанията са персонални, не могат да бъдат преотстъпвани и заменяни с паричната им равностойност, заместващи стоки или услуги.

Един участник може да спечели само една награда.

Продажбата на наградите на трети лица е забранена.

Наградите в Кампанията ще се теглят на 05 февруари 2016 г. в 16:00 часа в присъствието на нотариус.

Тегленето се извършва електронно от софтуер, на случаен принцип, само измежду участниците, пуснали талон за участие, съдържащ всички необходими условия за участие: име, фамилия, телефонен номер, подпис; потвърждение и съгласие с включената в талона за участие, информация, че лицето е навършило 18 години; че лицето е пушач; че лицето е съгласно с Официалните правила на Кампанията; че лицето самостоятелно и доброволно предоставя личните си данни и е съгласно предоставените от него лични данни да бъдат ползвани за комуникация при раздаване на наградите от Организатора на Кампанията.

Тегленето на наградите се извършва в присъствието на представители на Организаторите и на нотариус.

След определяне на печелившите участници, в тегленето се изтеглят 15 броя резервни печеливши участници.

Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие че същият не може да бъде открит или не може да получи наградата, съгласно Правилата на Кампанията.

В случай, че резервните участници бъдат изчерпани и са останали нераздадени награди от тегленето, допълнителни резервни участници няма да бъдат теглени и оставащите награди няма да бъдат раздавани.

Спечелилите участници в Кампанията се уведомяват за наградата си лично по телефон. Организаторът се свързва с печелившия участник в срок до 10.02.2016 г. на телефонния номер, посочен в талона за участие.

В случай, че спечелилият награда не може да бъде открит в указания срок по независещи от Организатора причини, участникът губи правото да получи наградата си и Организаторът има право да я предостави на друг участник, съгласно Правилата на Кампанията.

Първият резервен печеливш участник се прозвънява трикратно в рамките на три последователни часа в периода между 9.00 и 18.00 часа на 15.02.2016 г.и ако не бъде намерен, се преминава към следващия резервен печеливш участник, който се прозвънява на същия принцип на 16.02.2016 г. и т.н.. Това правило се прилага до изчерпване на резервните печеливши участници.

Три работни дни след провеждане на тегленето, Организаторът ще публикува на официалната интернет страница, съдържаща Правилата на кампанията списък на изтеглените участници. Списъкът ще съдържа: телефонен номер в следния формат – код на държавата + 6 изписани цифри + 3 скрити цифри от номера. Списъкът на изтеглените печеливши ще се актуализира при отпадане на някой от участниците и преминаване към резервен участник в случаите, описани в настоящите правила.

Наградата „Едноседмична екскурзия за двама до Куба“ представлява едноседмична екскурзия в периода между 23.03.2016 г. до 31.03.2016 г. за спечелилия участник и негов приятел, който също има навършени 18 години, и включва следния пакет:

    два самолетни билета от София – Куба и обратно, икономична класа с включени всички летищни такси и ръчен багаж до 10 кг. и чекиран багаж до 23 кг. на човек и медицинска застраховка;
    7 нощувки за двама в Хавана, Тринидад и Варадеро в хотели 4*;
    Транспорт в Куба;
    Обиколка на забележителностите в градовете с екскурзовод на български език в Хавана, Винялес, Тринидад, Санта Клара, Сиенфуегос, Варадеро;
    Виза за Куба.

Всички допълнителни разходи, направени от пътуващите, които не са включени в посочените по-горе, са за тяхна сметка.

Всеки спечелил участник ще получи програма на пътуването с пълна информация за пътуването.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара