Спечелете един от 50-те двойни билета за мача на Григор Димитров


Краен срок - 19 ноември 2015

Спечели един от 50-те двойни билета за мача Telenor Prime Time Tennis между Григор Димитров и Гаел Монфис на 28.11.2015, в зала „Арена Армеец“.

Следи въпросите между 4.11. и 19.11. и открий отговорите на стената ни, публикувани на същата дата, на която се е случило събитието, за което питаме.

За да участваш, намери отговорите на стената ни и коментирай под тях.

За да участва в разпределението на наградите, всяко лице, което отговаря на условията по т.V, следва да изпълни поне една задача, от поставяните от Организатора, в постове във Facebook страницата му, свързани с тази кампания. Датите, на които ще бъдат публикувани постовете по предходното изречение са 4, 6, 9, 12 и 16 ноември 2015г. Постовете по предходните изречения ще съдържат поставен въпрос, свързан с живота и кариерата на Григор Димитров, а задачата на участниците е да намерят отговора му в снимка, поместена раздел „снимки“ на Facebook страницата на Организатора (наричана по-долу „Вярна снимка“) и да коментират под нея.

Няма изискване за съдържанието на коментарите, но те следва да не нарушават Общите изисквания за ползване на Facebook страницата на Организатора. Коментари, нарушаващи Общите изисквания за ползване на Facebook страницата на Организатора ще бъдат изтривани без предупреждение или уведомление до съответния участник и не участват в разпределението на наградите.

Съответен участник участва в разпределението на наградите с толкова позиции, колкото е броя на Верните снимки, под които е коментирал същия, при спазване на Общите изисквания за ползване на Facebook страницата на Организатора. Броят на коментарите на един участник под една Вярна снимка не се вземат предвид и не увеличават броя на позициите, с които съответният участник участва в тегленето на наградите.

На 20.11.2015 г. на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора ще се извърши теглене на наградите между участниците в кампанията, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе.

Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от служител на Организатора с лично съобщение към профила, с който участникът е коментирал под Вярна снимка в периода на кампанията, както и с публикуване на 20.11.2015 г. на списъка с имената/ профилните имена на печелившите, на страницата на Теленор в социалната мрежа Facebook.

Всеки участник в кампанията има право да получи само една награда.

За всяка от петдесетте награди ще бъдат изтеглени един печеливш и по две резерви.

Ако в срок от 48 (четиридесет и осем) часа печеливш участник (i) не отговори на личното съобщение в профила си, с което е уведомен от Организатора за спечелването на наградата и не посочи телефон за връзка; или (ii) не бъде намерен на посочения телефон за връзка в срок от 48 (четиридесет и осем) часа от изпращането на личното съобщение в профила си, с което е уведомен от Организатора за спечелването на наградата или се откаже от наградата си, същият губи правото си на награда. В тези случаи се пристъпва към свързване с първата, съответно втората резерва за съответната награда, по отношение на които се прилагат горните правила.

Печелившите/ съответно изтеглените резервни участници, когато е приложимо, ще получат лично съобщение във Facebook, с което ще бъдат уведомени за наградата си. Детайлите по получаване на наградата се уточняват при обаждането инициирано от служител на Организатора на посочен от съответния участник телефон за връзка. При получаването на наградата от Организатора, всеки печеливш следва еднократно да удостовери самоличността си с документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара