Спечелете 5 билета за концерта на Enrique Iglesias


Краен срок - 10 декември 2015

Вземи участие в играта на Бяла Карта "Спечели Билет за концерта на Enrique Iglesias с Бяла Карта". Регистрирай се в томболата  и Играй за 1 от 5 билета за концерта на Enrique Iglesias на 14.12.2015г. в зала Арена Армеец, София

Наградите, осигурени от Организатора на Играта, са 5 /пет/ броя билети за събитие – концерта на Enrique Iglesias, което ще се проведе от 14ти декември 2015 г. в гр. София, зала Арена Армеец. Организаторът не е производител на разпределяните с настоящата игра награди.

Всеки участник трябва да посети Facebook-страницата на Организатора, да попълни регистрационната форма в специално разработеното за целта приложение на страницата и да изпрати своето име, фамилия, актуални телефон и имейл адрес в периода на продължителност на Играта.

Участниците в Играта, които отговарят на Правилата и условията за участие описани в настоящите Правила на участие в Играта ще участват в томбола, която Дружеството ще проведе на 10.12.2015 г., на която ще бъдат изтеглени 5 /пет/ печеливши участника.

Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени на произволен принцип и така ще се определят имената им в присъствието на комисия от трима члена, единият от които юрист, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. В срок до 15:00 ч. на 10.12.2015 г. имената на печелившите ще бъдат обявени на Facebook-страницата на Организатора в разработеното приложение на Играта. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на посочената Интернет – страница ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившите.

Участниците, които правилно попълнят своите данни в регистрационната форма на приложението могат да увеличат вероятността да спечелят Награда като споделят в своя Facebook-профил, че участват в Играта чрез вградената опция за споделяне на разработеното за целта приложение на Facebook страницата на Организатора. Участниците, които споделят участието си по описания в предходното изречение начин в личните си Facebook-страници увеличават шанса си за спечелване на Награда. На всеки участник, споделил участието си в Играта, името му ще присъства два пъти в списъка с участниците при изтеглянето на печелившите от Играта като това не зависи от броя споделяния, които Участникът е направил.

Печелившите участници в Играта ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъдат уведомени за спечелената награда. Печелившите участници ще бъдат уведомени публично чрез публикуване имената на участниците в приложението на Играта на Facebook-страницата на Организатора, както и лично чрез обаждане на предоставения при попълване на регистрационната форма за участие на Играта телефонен номер.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара