Спечелете Дамски парфюм Benetton Sport 100ml


Краен срок - 4 декември 2015

Скъпи дами, днес ви питаме кой от тези аромати бихте предпочели? Nina L'eau, Lacoste Pour Femme или Dolce&Gabbana Light Blue?

Включете се в нашата пост-игра с коментар под тази публикация и ще имате възможността да спечелите като подарък Дамски парфюм Benetton Sport 100ml.

За да се включите в играта, е необходимо да изберете един от посочените парфюми на изображението под формата на коментар под публикацията. Участват само коментарите под публикацията на стената на Facebook страницата на Parfumi.org. Коментари под настоящите "Общи условия и правила на играта" няма да вземат участие в томболата. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Печели 1 (един) от участниците, отговорил с коментар под публикацията. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, а неговото име ще бъде публикувано на стената на Facebook страницата на Parfumi.org на 04.12 до 15.00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да Ви изпратим наградата по куриер.

Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

Наградата е дамски парфюм Benetton Sport 100ml за един от изтеглените.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара