Спечелете 3 барбарона и 60 комплекта пасти за зъби Астера


Краен срок - 29 ноември 2015

За да участва в играта всеки участник трябва:

1. Да е преминал успешно двете нива на Играта
2. Да се регистрира за участие в играта като попълни име, фамилия и e-mail адрес
3. Да сподели участието си в играта на личната си стена във Facebook

Всеки участник има право да участва в играта колкото пъти пожелае.

По двадесет и един печеливши участници ще се обявяват всяка неделя от старта на играта. Играта ще се провежда 3 седмици.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоционалния период, са следните:
* 3 бр. стол барбарон (по 1 за всяка седмица)
* 60 комплекта пасти за зъби Астера Айсър и четка за зъби Астера Туистър (по 20 за всяка седмица)

Печеливши са участниците, събрали най-много точки от играта, които се калкулират от брой събрани квадратчета от лабиринта и брой останали животи. Бързината на минаване на нивото е решаваща при равен брой точки. Награждават се първо, второ и трето място т.е. първите трима участници с най-голям брой точки.

За да се избегне дублиране на победителите през периода на играта резултатите на първите трима победители няма да бъдат отчитани от системата в класирането на следващата седмица. В такъв случай ще се зачита вторият най-добър резултат. Победителите ще бъде уведомеин на посочените координати за контакт – чрез писмо по електронна поща. Имената на печелившите се обявяват и на интернет-сайта www.aroma.bg

За да получи своята награда, участникът трябва да се свърже с Организатора в срок до 15 дни от уведомяването по електронна поща и да потвърди адреса, на който да му бъде изпратена наградата. Наградите се изпращат по куриер на адреса, посочен от печелившия участник. При отказ на печелившия от получаване на наградата, както и в случай, че в 15 дневен срок по-горе, адресът за изпращането на наградата не бъде потвърден, Организаторът награждава участникът със следващия най-добър резултат от играта.


Участвай в КОНКУРСА


Post a Comment

По-нова По-стара