Изберете и спечелете един от 90-те специални шопинг чадъра


Краен срок - 27 ноември 2015

Много често спонтанните покупки носят най-голямо удоволствие. С кредитните карти от Пощенска банка пазаруването е още по-приятно и удобно. Споделете с хаштаг в коментар кой от изброените е Вашият стил на пазаруване и спечелете специален шопинг чадър!

На 20.11.2015 г. на Facebook страницата на Пощенска банка ще бъде публикуван пост с предложени четири снимки с дамски и мъжки аксесоари.

Този пост е част от промоционална игра, която дава възможност на хората да споделят своя стил на пазаруване, като изберат един от предложените четири: #Classic, #Gold, #Green и #GoldExpress. Тези от тях, които коментират своя стил в коментар под поста, ще участват в теглене на случаен принцип за награда.

Зачитат се всички коментари под поста, в периода на играта, които включват един от предложените четири стила на пазаруване: #Classic, #Gold, #Green и #GoldExpress .

Един участник има правото да участва с един коментар.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали, ще бъдат изтеглени 90 участници, които ще спечелят награда.

Победителите ще бъдат изтеглени на 30.11.2015г. Наградата е брандиран шопинг чадър.
Имената на победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Пощенска банка.
Ако победителите не се свържат с администратора на играта чрез лично съобщение към страницата на Пощенска банка в рамките на 3 работни дни от обявяването, ще бъдат изтеглени други победители.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара