Познай столиците и спечели 5 яки спортни шишета


Краен срок - 3 декември 2015

Механизъм:

Всеки ден ще задаваме по 5 въпроса, свързани с това да посочите къде се намира столицата на дадена държава. След като посочите правилно имената на 5-те столици, ще имате възможност да се регистрирате в томбола за спечелване на награди от Sinoptik.bg.

За да се регистрирате в томболата за награди, трябва да отговорите вярно на всичките 5 въпроса от теста за деня. Само един вярно попълнен тест е достатъчен, за да участвате в томболата. Възможна е само една регистрация на ден. Всеки ден можете да отговаряте на новите 5 въпроса и да се регистрирате. По този начин увеличавате шансовете си за награда. Организаторите ще обявят на сайта печелившите и ще се свържат с тях мобилен номер, който участниците подават при регистрацията си.

Кой може да участва?
В играта могат да участват всички лица, български граждани, спазили Общите условия. В играта нямат право да участват служители на Нет Инфо АД и членове на техните семейства.

Обяваване на победители: 04.12.2015г.

Имената на печелившите се теглят на лотариен принцип от томбола, съдържаща имената на участниците, дали верен отговор на въпроса от играта.

Награди: 5 ЯКИ СПОРТНИ ШИШЕТА за вода Sinoptik.bg

Обявяването на печелившите ще бъде на страницата на играта на 04.12.2015г. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях (на телефонен номер, посочен при регистрация) за уточняване получаването на наградата.

Участвай в КОНКУРСА


1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара