Спечелете 400 награди от коледната игра на dm


Краен срок - 20 декември 2015

Здравейте, приятели!

Готови ли сте за нашата коледна игра с награди? Всеки от вас може да сложи играчка на нашата елха и да участва в томбола за страхотни награди. Колкото повече са играчките, толкова повече са наградите!

Наградите, които могат да спечелят участниците в първия етап на играта и ще бъдат раздадени от Организатора, са общо двеста (200) броя продукти, както следва:

Вид продукт Брой
Sundance Слънчеви очила 6
L'Oreal Фон дьо тен 1
alverde Фон дьо тен 2
Max Factor Фон дьо тен 2
Maybelline Спирала за очи 1
Maybelline Очна линия-маркер 1
Rimmel Лак за нокти 1
Essie Лак за нокти 1
alverde Гел за вежди 2
alverde Гланц за устни 1
s.he Гланц за устни 3
alverde Сенки за очи - дуо 1
alverde Течни сенки за очи 1
s.he Руж 1
alverde Коректор 1
alverde Коректор против зачервяване 1
alverde Руж 1
alverde Мулти коригираща пудра  1
alverde Щифт за поддържане на нокти 1
alverde Коректор - стик 1
s.he сенки моно 1
s.he Бронзираща пудра 1
s.he Молив за вежди 2
s.he Сенки за очи - дуо 9
s.he Сенки за очи - куатро 1
s.he пудра 1
Oh my gloss Гланц за устни 1
L'Oreal Молив за устни 1
Profissimo Свещ в стъклена чаша 3
Nivea Шампоан за коса, 250 мл 16
s.he Сенки за очи - моно 1
s.he Стикери за нокти 2
s.he Лак за нокти 3
Nicole by O.P.I. Лак за нокти 3
Пръстен на настроението 125

Наградите, които участниците могат да спечелят по време на втория етап от играта и ще бъдат раздадени от Организатора, са общо двеста (200) броя продукти, както следва:

Вид продукт Брой
Подаръчен комплект NIVEA Crème Care 30
Подаръчен комплект Tom Tailor 5
Подаръчен комплект от Kneip продукти 5
Подаръчен комплект отKneip, Dr. Scheller, Manhattan и Lavera продукти 15
Essence Ultime Omega Repair 20
Подаръчен комплект LE PETIT MARSEILLAIS 20
Подаръчен комплект Durex 5
Scholl Ежедневни стелки за жени 10
Scholl нощен крем + разтвор за крака 5
Scholl спрей за крака + Party feet за стъпала 5
Dettol No Touch комплект Алое Вера 5
LE PETIT OLIVIER сапун + душ-гел 20
Biopoint Шампоан Orovivo, 200мл 10
Biopoint  Шампоан Течни кристали, 200мл 10
Dove Advance Шампоан 20
Подаръчен комплект с продукти декоративна козметика 50
John Frieda Шампоан Beach Blond 20

В първия етап на онлайн играта, който ще се проведе в периода 19.11.-06.12.2015г., може да участва всяко лице, което се е регистрирало успешно на микро-страницата www.dm-x-mas.com, посочвайки задължително своите име, фамилия, имейл-адрес, пол, както и dm магазин за получаване на наградата си при евентуално спечелване.

След успешна регистрация, осъществена на микро-страницата на Организатора, пред участника ще се визуализира прозорец, в който ще бъде посочено, че регистрацията е преминала успешно, както и бутон с надпис „Продължи”. След кликване с мишката на бутона „Продължи”, пред участникът в играта ще се визуализира нов прозорец, в лявата страна на който ще бъде изобразена елхата на Организатора, а вдясно - общо 20 различни вида коледни играчки. Всеки участник ще може да избере една от тези играчки, която да постави чрез клик с мишката върху играчката и натискане на бутона ОК за добавяне към електронната елха. С поставяне на играчката на електронното коледно дърво на Организатора се счита, че участникът успешно е регистрирал и заявил желанието си за получаване на една от двестате награди, описани по-горе и името на този участник ще бъде включено в томболата за наградите, съгласно описаното по-долу.

Във втория етап на онлайн играта, който ще се проведе в периода 07.12.-20.12.2015г., може да участва всяко лице, което се е регистрирал успешно на микро-страницата www.dm-x-mas.com, посочвайки задължително своите име, фамилия, имейл-адрес, пол, както dm магазин за получаване на наградата си при спечелване. След успешна регистрация, осъществена на микро-страницата на Организатора, пред участника ще се визуализира прозорец, в който ще бъде посочено, че регистрацията е преминала успешно, както и бутон с надпис „Продължи”.

След кликване с мишката на бутона „Продължи”, пред участникът в играта ще се визуализира нов прозорец, на който ще бъде изобразена елхата на Организатора, отрупана с различни коледни играчки. Участниците трябва да изберат и да кликнат с мишката върху една коледна играчка от тези на вече украсената елха. След кликване с мишката на избраната от участника играчка, последният веднага ще разбере дали печели някоя от двестате награди на Организатора, разпределени на произволен принцип на електронното коледно дърво.

Участникът ще спечели наградата, която е изписана на играчката му.

Един потребител от един IP-адрес с една регистрация може да добави само една играчка на елхата през първия етап на същата, а през втория етап от играта - може да кликне безброй пъти върху коледните играчки от елхата, за да провери дали печели някоя от наградите на Организатора.

Печелившите участници от първия етап на играта ще бъдат определени на 07.12.2015 г. на случаен томболен принцип от тричленна комисия, назначена от Организатора, в Централата на dm България. Заедно с имената на двестате печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на десет резервни такива. Имената на общо 200 печеливши участника измежду регистрираните за участие в томболата през първия етап и имената на десет резерви, ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria и на www.dm-x-mas.com на 07.12.2015г.
Имената на всички печеливши участници от втория етап на играта, ще бъдат автоматично генерирани от системата на Организатора в списък с имена на победителите. Тези лица ще могат да получат своите награди в посочения от тях при регистрация dm магазин след 10.01.2016 г.

Наградите на победителите от първия етап на играта ще бъде изпратена в посочените от печелившите участници най-удобни за тях dm филиали в срок до 20.12.2015г. Всеки от печелившите участници трябва да получи наградата си на място, в посочения от него филиал, в срок до 15.01.2016 г.

Всички печеливши участници от втория етап на играта ще могат да получат своите награди в посочения от тях при регистрацията филиал на Организатора след 10.01.2016 г., в срок до 15.01.2016 г.

При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.

В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

Спечелилите участници в първия и втория етап на играта, които не са потърсили своята награда до 15.01.2016 г., губят правата си върху наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара