Спечелете 20 уреда за готвене на пара Philips HD9126/00


Краен срок - 22 ноември 2015

Приятели, даваме старт на традиционния ни годишен кулинарен конкурс! :))))

Спечелете и тази година с рецептите на ‪майонеза‬ ‪Краси‬!

Спечелете полезни награди, споделете любимите си ‪рецепти‬ и се отдайте на ‪кулинарни‬ изкушения! Изпращайте ни рецепти на ястия с майонеза и имате шанс да си спечелите уред за готвене на пара от МАЙОНЕЗА "КРАСИ".

Всеки участник може да изпраща неограничен брой рецепти на ястия приготвени с майонеза и да участва за една от обявените награди.

Участието в Конкурса „Рецептите на Краси” не е обвързано с покупка на какъвто и да е продукт.

Наградите ще се определят, на случаен принцип, чрез жребий посредством компютърен софтуер, в присъствието на представител на Организатора и Нотариус. От базата данни на участниците, взели участие в играта и отговарящи на условията описани по-горе, ще бъдат изтеглени 20 /двадесет/ печеливши, които ще получат обявените награди.Наградите са надлежно описани в Раздел 6 от Официални правила на конкурса.

Всички усилия за свързване с печелившите ще бъдат направени от страна на Организатора, но отговорност за проверяване на наградите носят и самите участници.

Крайният срок за заявяване на претенции за награди е 30 дни след края на конкурса. Организаторът не носи отговорност за непоискани награди и в случай на наличие на такива, те остават при организатора.

Организаторът огласява имената на спечелилите награди на www.recepti.krassi.bg и на www.krassi.bg не по-късно от 10.12.2015 г.

Всеки участник в Конкурса е съгласен да бъде огласен като име и фамилия по повод разпределянето на наградите.

Всеки участник в Конкурса е длъжен да изпрати своя телефонен номер-мобилен и/или стационарен, и-мейл адрес и/или адрес за обратна връзка.

Наградите в Конкурса са, както следва:

20 броя - Уред за готвене на пара Philips HD9126/00

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара