Спечели един от 12-те комплекта лак за нокти Sally Hansen


Краен срок - 18 ноември 2015

В периода 12.11.-18.11.2015г. участвайте в играта Sally Hansen #MiracleGel и може да спечелите един от общо 12 (дванадесет) комплекта лак за нокти Sally Hansen Miracle Gel Duo Pack, 2 вида.

Един потребител от един Facebook профил не може да спечели повече от една награда. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност.

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва:

В играта може да участва всеки, който е харесал снимката с обявлението на играта и е оставил коментар под нея, като в коментара задължително е използвал таг #MiracleGel. Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един коментар под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България.

В случай, че коментиралите участници са повече от един, то печелившият ще бъде определен на 19.11.2015г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на 12-те печеливши участници ще бъдат изтеглени и имената на 3-ма резервни такива.

Имената на спечелите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook най-късно на 20.11.2015г. като публикация на стената и като коментар под снимката на играта.

Всички печеливши ще бъдат информирани за това до 23.11.2015г. включително до края на деня, че са спечелили награда чрез отбелязване-таг на името им в коментар под снимката на играта.

Наградата ще бъде изпратена в посочения от печелившия участник най-удобен за него dm магазин в срок до десет работни дни от датата на посочване на филиала от негова страна.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара