Спечелете 2 награди по 1000 лв. и 15 награди по 50 лв. всяка


Краен срок - 18 декември 2015

Коледните празници наближават и Радио ENERGY отново ще ти даде шанс да удвоиш месечните си доходи! "Радио ENERGY удвоява заплатата ти" се завръща в ефир с трето, предколедно издание!

От 16 ноември до 18 декември, всеки понеделник, в 8:05 сутринта ще обявяваме по две печеливши песни за седмицата. Всеки път, когато чуеш една от тях, обади се на ефирния телефон и веднага печелиш 50 лева!

И внимание! Чуеш ли и двете печеливши песни, една след друга, обади се на 0888 895 895 и първият обадил се печели сума, равна на последната му нетна месечна заплата!

Посрещни Коледните празници с Радио ENERGY и пълен портфейл!

Радио ENERGY удвоява заплатата ти!

Право на участие имат всички физически лица, навършили 18 години, живеещи на територията на Република България и работещи на трудов договор.

Участник, който веднъж е спечелил 50 лева, няма право да участва втори път за същата сума. Участник спечелил сума, равна на последната му нетна месечна заплата, няма право да участва за други награди от текущата промоция. Участник, който е печелил награда от предишно издание на играта няма право да участва в текущото издание.

Всеки понеделник в рамките на обявения период на Промоцията, в часовия интервал между 8:00 часа и 9:00 часа в ефира на честотите на радио програма Радио ENERGY и във фейсбук страницата на Организатора се  обявяват заглавията и изпълнителите на 2 песни, които ще бъдат «печелившите песни за седмицата». При обявяването на заглавията на песните се обявява и ориентировъчен часови пояс на тяхното излъчване.

От понеделник до петък обявените печеливщи песни за седмицата ще се излъчват в ефир в радио програма «Радио Енерджи».

Всеки участник в Промоцията, който пръв се обади на телефон 0888 895 895, по време на една от печелившите песни за седмицата печели награда от 50 лева. Печели само първият обадил се участник. Всеки следващ няма право на награда.

Всеки участник в Промоцията, който пръв се обади на телефон 0888 895 895, по време на втората печеливша песен, когато тя е била излъчена веднага след първата печеливша песен или до 2 минути след края на двете печеливши песни за седмицата, излъчени една след друга, печели сума, равна на получената от него нетна работна заплата за месеца, предхождащ месеца на обаждането, удостоверена с фиш, издаден от работодателя му,  Печели само първият обадил се участник. Всеки следващ няма право на награда

При обаждането си участникът оставя телефон за обратна връзка на оператора.

Най-високият размер на възможната награда е 1000 /хиляда/ лева. За нетни заплати, чиито размер надвишава посочения в предходното изречение размер, Организаторът не носи отговорност.

Цената на телефонното обаждане е според тарифния план на участника.

Наградният фонд включва:

- Петнадесет броя награди по 50 лева всяка.

- Две големи награди, възлизащи на сума равна на нетната заплата по фиш от последния месец, предхождащ присъждането на наградата, на спечелилия участник. Максималният размер на голямата награда е 1 000 лева.

Получаването на наградите се извършва в офиса на Радио Енерджи, лично и срещу документ за самоличност и фиш, удостоверяващ размера на заплатата на спечелилия участник. Разходите по придвижване и получаване на наградите се поемат от участника и организаторът не носи отговорност за същите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара