Спечелете 10 ваучера за часовник по 100 лв.


Краен срок - 11 декември 2015

Стартира предколедната игра на Timer.bg - спечели ваучер за 100 лв!

В играта ще бъдат раздадени 10 ваучера на стойност 100 лева всеки. Общата стойност на наградния фонд е 1000 лева. Ваучерите могат да бъдат използвани за закупуване на часовник от магазин за часовници Timer.bg.

За да се включите в играта, моля посетете нашата фейсбук страница или този линк, и въведете Вашите имейл и телефон, след което натиснете бутона "Участвай". По този начин Вие ще участвате с 1 регистрация.

Шансовете Ви за спечелване се увеличават с една допълнителна регистрация, за всеки Ваш приятел, който поканите и се включи в играта.

Победителите в играта ще бъде изтеглени на лотариен принцип между всички участници. Те ще бъдат уведомени по email и телефон, а пълният списък на късметлиите ще бъде публикуван във Facebook страницата ни.

Ваучерът не може да бъде върнат или заменен за паричната му равностойност. Ваучерът не може да бъде преотстъпен на трети лица и може да бъде използван еднократно. Ако по някаква причина не успеем да се свържем с печеливш участник в рамките на една седмица (7 календарни дни), наградата ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен на лотариен принцип.

Победителите ще бъдат изтеглени както следва:

Първо теглене: 26 ноември 2015 г. - 5 ваучера по 100 лева
Второ теглене: 14 декември 2015 г. - 5 ваучера по 100 лева

Срок на валидност на ваучерите: 3 календарни месеца от датата на получаването им.

Timer.bg пожелава успех на всички участници!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара