Напиши пожелание и спечели 10 готини награди от Coca-Cola


Краен срок - 29 ноември 2015

Добрите пожелания носят щастие. Напиши до 29-ти ноември (включително) като коментар под този пост свое авторско предложение за „късмет“ за празнична баница, добави хаштаг #ДаСеХранимЗаедно и може да си един от 10-те, които ще спечелят готина награда и чиито „късмети“ ще попаднат в нашата баница – специално приготвена от екипа на Бон Апети / Bon Apeti.

Печелившите участници ще бъдат 10 на брой и ще бъдат избрани от жури от екипа на кулинарното предаване „Бон Апети“ на 30.11.2015 г. Написаните от печелившите участници „късмети“ ще бъдат използвани в приготвена от екипа на „Бон Апети“ баница.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта, е: 1 мултипак Coca-Cola 0.5 L с коледен етикет (12 бутилки х 0.5 L) + 2 броя коледни чаши Coca-Cola

Един победител може да получи само една награда.

Печелившите ще бъдат избрани на 30.11.2015 г. и ще бъдат обявени на 01.12.2015 г.  на страницата на Coca-Cola във Facebook.

Всеки участник, спечелил награда, следва да се свърже с Coca-Cola чрез лично съобщение във Facebook страницата на Coca-Cola (BG) в срок от 48 часа след обявяване на победителите на Facebook страницата на Coca-Cola (BG) на 01.12.2015 и да предостави информация за връзка.

Всеки победител ще получи 1 награда (мултипак 12 х 0.5 L Coca-Cola с коледни етикети + 2 броя коледни чаши Coca-Cola), която ще му бъде изпратена след предоставяне на необходимата информация за доставка (адрес, телефон за връзка, друга необходима информация).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара