Спечелете един от 10-те продукта на The Konjac Sponge Company


Краен срок - 6 декември 2015

Тези от вас, които следят блога ми, знаят колко много харесвам гъбите Konjac. Първият път, когато изпробвах моята гъба розово сърце, разбрах, че това е пътят към красивата кожа.  Истинската радост обаче дойде, когато от The Konjac Sponge Company ми предложиха да стана тяхно лице.  От тогава планирам да направя игра, с която да отпразнувам радостта си от тази възможност.

Тъй като остава по-малко от месец до Коледа, реших да организирам игра, чрез която да дам възможност на 10 от вас да спечелят продукт на The Konjac Sponge Company – моят коледен подарък за вас. Всичко, което трябва да направите е да ме последвате във Facebook и Instagram чрез приложението по-долу. Ако вече сте ме последвали, не забравяйте да се отбележите в същото приложение, за да се зачете участието ви.

Играта започва днес, 26 Ноември, и приключва в полунощ на 6 Декември. Победителите ще бъдат обявени между 7 и 8, Декември. Трябва да сте навършили 16 години и да следвате блога в посочените социални мрежи, за да е валидно участието ви. Един победител може да получи само една награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара