Спечелете 10 комплекта с Dove продукти


Краен срок - 30 ноември 2015

Dove разбира, че красивата коса може да промени настроението на една жена. Затова косата има нужда от специална грижа. До 30 ноември споделете с нас в коментарите коя от сериите Dove Advanced Hair пасва най-добре на косата ви и можете да участвате в томболата ни за комплект от една от сериите.

На фейсбук страницата на Dove в периода от 20 номври до 30 ноември, в продължение на 10 (десет) дни, се провежда игра, която не е обвързана с покупка.

За да участва в играта, всеки желаещ трябва да напише в коментар под снимката коя от сериите Dove Advanced Hair пасва най-добре на косата му.

Награди: общо 10 (десет) броя с комплекти от Dove продукти, които ще бъдат раздадени в края на Играта.

В края на Играта, на дата 30.11.2015г., от базата данни с всички участници, включили се в Играта, на случаен принцип ще бъдат изтеглени 10 (десет) победители и 5 (пет) резервни участника.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата не по-късно от 01.12.2015г.

Доставката и осъществяването на наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградата ще се извърши до 2 седмици, след валидирането на победителите и получаването на необходимите данни от печелившите участници и установяване от Организаторите дали те отговарят на условията на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Играта хем е до 30.11.2015,хем участниците ще бъдат оповестени на 01.11.2015 ???

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара