Спечелете 3 ваучера по 777 лв. и 7 ваучера по 177 лв. от Mobbo


Краен срок - 13 декември 2015

Играта „Открий символа на Моббо” се организира и провежда на територията на Република България в магазините на Организатора в градовете София, Бургас, Стара Загора и витруално във фейсбук страницата на Mobbo.

Стъпка 1 – Посетете  магазин на “Моббо” ООД на територията на Република България в следните градове и адреси:
• магазин Mobbo гр. София - гр. София, бул. Скопие №6
• магазин Моббо гр. Бургас - гр. Бургас бул. Янко Комитов №8
• магазин Mobbo гр. Стара Загора - гр. Стара Загора бул. Патриарх Евтимий №50

Стъпка 2 – Открийте  символа на Mobbo, там където той е поставен в залата.

Стъпка 3 – Снимайте се със символа и продукта, на който сте го открили. На направената в магазина на Организатора снимка, с която участниците се включват в Играта на Mobbo е задължително да присъстват “Символа на Mobbo” и продукта, на който той е намерен.

Стъпка 4 –  Качете направената снимка в приложението “Открий символа на Mobbo” във Фейсбук страницата на Mobbo: www.facebook.com/mobbobg. Всеки участник трябва да има валидна регистрация във Фейсбук.

За периода на играта Организаторът ще раздаде общо 10 награди на обща стойност 3570(три хиляди петстотин и седемдесет лева) лв., както следва:

• 7 ваучера на стойност 177лв. за покупка на стоки и услуги от магазини Mobbo
• 3 ваучера на стойност 777лв. за покупка на стоки и услуги от магазини Mobbo
• Ваучерите за покупка на стоки и услуги в магазините на Mobbo са валидни до 29.02.2016.
• Ваучерите не могат да бъдат разменяни за левовата им равностойност.
• Ваучерите са валидни за еднократна покупка.
• При покупка по-голяма от стойността на ваучера, разликата се доплаща.
• При покупка по-малка от стойността на ваучера, разликата не се възстановява.

• Всяка седмица по една седмична награда от 177лв. Тегленето на наградите ще се извършва всеки Понеделник от направените през предходната седмица регистрации чрез специалeн софтуер за теглене на награди на случаен принцип в присъствието на тричленна комисия.

• След приключване на играта три големи награди от 777лв. Тегленето на наградите ще се извърши до 1 седмица след края на играта чрез специалeн софтуер за теглене на награди на случаен принцип, в присъствието на тричленна комисия. В тегленето на наградите участват всички регистрации, направени за периода на играта.

Всеки участник влиза в приложението и трябва да се съгласи с условия му, а именно, че приложението може да публикува на стената на участника статус, че съответният участник използва приложението „Открий символа на Mobbo”.

Регистрирацията за участие е възможна като се въведе следната информация в регистрационната форма: име, презиме и фамилия (задължителни полета); e-mail адрес (задължително поле); телефонен номер (незадължително/опционално поле);

Всеки участник може да участва с една снимка от своя профил;

Големината на снимката трябва да е до 5MB;

Всеки спечелил участник получава мейл от Организатора на посочения от него в регистрационната форма е-мейл адрес. Той трябва да отговори до 5 работни дни с посочване на адрес за получаване на наградата. При липса на отговор в посочения срок участникът губи правото да получи наградата и Организаторът има право да я предостави на резерва по пореден номер изтеглена за съответната награда.

Наградата се изпраща по куриер до 30 работни дни след отговора на спечелилия съгласно предходния параграф.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара