Спечели уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите


Краен срок - 20 октомври 2015

За да участваш за наградата УИКЕНД ЗА ДВАМА В КЛУБ ХОТЕЛ МУРИТЕ, качи СНИМКА от най – незабравимата си почивка! Снимката, която събере най-много гласове до 16.00ч. на 20 Октомври 2015г. вкл., ПЕЧЕЛИ!

После можеш да поканиш приятелите си да гласуват за теб или да оставиш на потребителите да изберат най-готината снимка! Нека забавлението започне сега!

Предметът на играта е фотоконкурс, а условието е участниците да качат в приложението, качено на страницата на Клуб Хотел Мурите собствена снимка по техен избор, придружена от заглавие и да съберат най-много потребителски гласове за своята снимка, след приключване на периода за провеждане на играта. В рамките на периода на провеждане на Играта, участниците могат да „канят” приятели, които да гласуват за тях, да „споделят” снимки и да коментират във Facebook. Всеки участник или потребител може да гласува само по веднъж в рамките на един ден.

Награда: „Уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите” с включена закуска и безплатно ползване на сауна, парна баня, джакузи, вътрешен басейн. Спечелилият Участник може да се възползва от наградата си в рамките на периода от 29 Октомври 2015г. до 29 Ноември 2015г., след предварителна резервация по телефон, не по-рано от 7 дена предварително.

Един от участниците в играта „ФОТОКОНКУРС МУРИТЕ”, който е изпълнил условията на играта ще получи „Уикенд за двама в Клуб Хотел Мурите”. Всеки участник или потребител на Играта, може да гласува за снимка, качена от участник само по веднъж в рамките на един ден.

Името на печелившия Участник ще бъде оповестено на фенстраницата на Клуб Хотел Мурите на адрес: https://www.facebook.com/Muriteclubhotel във Facebook в деня следващ края на играта, а именно – на 21 Октомври 2015г.

Наградата ще бъде предоставена на Печелившия Участник на място в Клуб Хотел Мурите – Разлог в рамките на периода от 29 Октомври 2015г. до 29 Ноември 2015г., след предварително направена резервация по телефон не по-късно от 7 дена предварително, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и: предостави следната информация: (i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница, съгласно документите му за самоличност); (ii) постоянен адрес на територията на Република България; (iii) телефон за връзка.

Служител на Организатора ще се свърже с Победителя чрез „лично съобщение“ във Facebook и по e-mail, за да гo уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара