Спечелете таблет Huawei MediaPad T1 8.0, 15 одеяла за пикник, 25 тефтера, 50 чаши и още награди от HBO


Краен срок - 4 ноември 2015

Стани КИНО ДЕТЕКТИВ с награда!

Отговори правилно поне на 5 от 10-те мистериозни кино загадки, за да участваш всяка седмица в томбола на играта.

За всеки въпрос имаш минимум 30 секунди време.

Имената на победителите ще бъдат изтеглени в 5 поредни седмици. Всяка седмица ще награждаваме по 22-ма КИНО детективи с късмет.

Играй отново и отново, докато разгадаеш всичките 10 мистериозни кино загадки! Само така ще влезеш в списъка на СПЕЦ детективите, които ще се състезават за СПЕЦИАЛНИТЕ НАГРАДИ на финала: едногодишен безплатен абонамент за Интернет + HBO GO и таблет Huawei MediaPad T1 8.0

Седмични награди:

    50 уникални чаши Game of Thrones
    25 тефтер от лимитираната серия на HBO
    15 одеяла за пикник с твоя любим герой
    20 бр. едномесечен безплатен абонамент за НВО GO

Специални награди:

    Пакет Интернет и HBO GO за 1 година
    Таблет Huawei MediaPad T1 8.0

Играта се провежда единствено онлайн. Необходими са регистрация и потвърждаване на участието си в играта през линк, изпратен на имейл, посочен от участника.

Участникът следва да отговори на зададените въпроси. Достатъчно е да кликне върху правилния според него отговор (има право да избере само един от посочените три). За всеки отговор разполага с 20 секунди време, след изтичането на които, системата не допуска въвеждане на отговор. Остава опцията за преминаване към следващ въпрос. След изтичане на времето за отговор на последния 10-ти въпрос, участникът получава съобщение за постигнатия от него резултат.

При резултат над 5 правилни отговора, участникът влиза автоматично в тегленето на томбола за седмични награди до края на играта – 5 последователни седмици.

Всеки участник има право да подобри резултата си и може да стартира играта с въпросите колкото пъти желае. При постигане на резултат от 10 правилни отговора, участникът автоматично влиза в томболата за теглене на СПЕЦИАЛНИТЕ награди, която се провежда само веднъж, веднага след приключване на играта. 

В началото на всяка нова седмица от играта ще бъдат изтеглени в томбола имената на 22 участника, отговорили правилно на поне пет от зададените въпроси. Всеки един от тях ще получи по една от определените седмични награди.

При спечелване на награда, участниците се изключват от следващи тегления за седмични награди.

Седмичните тегления ще се извършват до 4 дни след изтичане на приключилата седмица. Използва се автоматизирана система за случаен избор на кандидатите за награда.

Седмичните награди за целия период от играта включват: 50 уникални чаши Game of Thrones, 25 тефтера от лимитираната серия на HBO, 15 одеяла за пикник, 20 безплатни едномесечни абонамента за НВО GO Stand Alone.

Предвидени са две специални награди – таблет Huawei MediaPad и едногодишен безплатен абонамент за Високоскоростен интернет + HBO GO.

В тегленето за двете специални награди ще участват единствено отговорилите правилно на всичките 10 въпроса от Играта.

Тегленето на специалните награди ще се извърши до 4 дни след приключване на играта. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип в присъствието на нотариус и/или адвокат и на представители на НЕТ1 и ЕЙЧ БИ ОУ България.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на официалната интернет страница на НЕТ1.

Всички печеливши участници ще бъдат информирани за спечелените от тях награди, посредством изпращане на писмо на електронната им поща, с която са регистрирани в Играта.

Всеки печеливш следва в срок от 20 работни дни да се яви в централния офис на НЕТ1, на адрес: гр. София, ж.к. Дружба 1, бул. Асен Йорданов № 14, за да получи своята награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара