Спечелете пътуване до Мюнхен и 20 ваучера по 50 лв. от Kaufland


Краен срок - 25 октомври 2015

Пътувайте с Kaufland и K-Classic

K-Classic предлага богат избор от продукти, високо качество, изобилие от вкусове и ниски цени. Сега K-Classic Ви дава и възможност да спечелите атрактивни награди!

Подарете си незабравимо преживяване! Сега имате шанса да спечелите екскурзия за двама в Мюнхен или ваучер за пазаруване от хипермаркети Kaufland на стойност 50 лв.

Спечелете с K-Classic:

    1 екскурзия за двама до Mюнхен - пътуването включва: два двупосочни самолетни билета, двупосочен трансфер от летището до хотела, хотелско настаняване със закуска и вечеря за 2 нощувки  в град Мюнхен. Датите на пътуването ще бъдат уточнени допълнително, в съотвествие с желанието на печелившия (възможните периоди са между 1 и 30 ноември 2015 г. и между 15 януари и 15 май 2016 г.)

    20 ваучера по 50 лв. - ваучери за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 50 лв.

Как?

За да участвате в играта, е необходимо единствено да попълните коректно нашия онлайн формуляр, който се намира по-долу на страницата. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта – на 26.10.2015 г. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефона от наш служител. Имената на печелившите  ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката "Нашите печеливши".

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара