Спечелете 4 семейни уикенда в Банско, 20 ваучера по 50 лв. и 8 семейни портрета от Kaufland


Краен срок - 25 октомври 2015

На вниманието на всички семейства с малки, големи и още по-големи лакомници на възраст между 2 и 18 години: Покажете ни любимото ястие на Вашето дете. Принтирайте бланката за рисуване, оставете Вашето дете да нарисува вкусна рисунка и може да спечелите една от многото ни страхотни семейни награди.    

Стъпка по стъпка

Принтирайте бланката за рисуване, която може да свалите от тук като pdf файл. Попълнете името и възрастта на художника и се подпишете на гърба на листа (важи за всички, които ще изпращат рисунки по пощата).

Дайте възможност на художника да нарисува любимото си българско ястие, както и да оцвети сърцето в цветовете на българското знаме.

Очакваме всички вкусни детски рисунки онлайн или по пощата на адрес: гр. София 1233, ж.к. "Банишора", ул. "Скопие" № 1А, на вниманието на отдел Реклама и Връзки с обществеността!

Нашето жури ще определи победителите в 4-те възрастови групи (от 2 до 18 години), всеки от които ще спечели една от следните семейни награди: 4 х семеен уикенд в Банско, 8 х семеен портрет и 20 х ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване в Kaufland.

В играта имат право да участват дееспособни физически лица, навършили 18 години, с постоянен адрес в Република България, намиращи се в роднинска връзка с детето, нарисувало картината. Участниците в играта са разделени на 4 възрастови групи: от 2 до 5 години; от 6 до 9 години; от 10 до 14 години; от 15 до 18 години.

Участниците трябва да публикуват на интернет страницата на Kaufland или да изпратят по пощата картина, нарисувана от дете, с което са в роднинска връзка, на тема „Моето любимо българско ястие“. На картината трябва да присъства и сърце с българското знаме в него. За целта има създадена онлайн бланка, върху която след разпечатване детето може да нарисува любимото си българско ястие, а участникът да заяви с подписа си от другата страна на листа съгласие с условията на играта, след което да изпрати картината на адрес гр. София 1233, ж.к. "Банишора", ул. "Скопие" № 1А, на вниманието на отдел Реклама и Връзки с обществеността. При желание да се участва онлайн, се попълва електронен формуляр, като за целта чрез специален линк в сайта на играта се прикачва сканираната картина или нейна снимка. 12.

Печелившите ще бъдат определени от жури в състав – представители на следните звена на Kaufland България: "Ревизия", "Право и съответствие" и "Реклама и връзки с обществеността" в периода от 26.10. до 01.11.2015 г.

Критериите, по които ще бъдат оценявани детските рисунки, изключват от оценяване и награждаване картини, на които:
- нарисуваното ястие не е българско;
- липсва сърце;
- има човешко присъствие;
- публикуваната в Интернет картина е с лошо качество;
- е нарисувана абстрактна картина (картина, на която основният обект не може да бъде разпознат и ясно определен);
- рисунката е генерирана или обработена допълнително с помощта на компютърна програма.

Само печелившите ще бъдат уведомявани по телефона до два работни дни след тегленето на наградите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара