Спечелете храна и други награди за вашите домашни любимци от Husse


Краен срок - 31 октомври 2015

Husse България Ви предлага да участвате в конкурса: "Най-добрият приятел на Husse".

Моля изпращайте Вашите снимки на лични съобщения на страницата предназначена за конкурса. След преглед на изпратената от Вас снимка предназначена за конкурса и отговаряща на неговите изисквания, администраторът ще я публикува. Конкурсът е с продължителност 1 месец - от 1.10.2015 до 31.10.2015г. Снимки могат да бъдат добавяни до 31.10.2015г. - 19.00 часа. На 1-ви ноември до 21.00 часа cнимките събрали най-много "харесвания" - три на брой по категория, ще бъдат публикувани. Финалистите автори на снимките ще получат своите награди от Husse България на посочен от тях адрес.

ПРАВИЛА за участие в конкурса :

1/. Всеки участник може да изпрати една снимка. Снимката трябва да е с максимално качество, без допълнителна обработка /не слагайте рамки, надписи, украси и прочее - конкурсът е за снимка, не за картичка/.

2/. Тематиката на снимката е : "Най-добрият приятел на Husse/Хусе". Задължително е на снимката да се виждат две неща: Вашият домашен любимец и един продукт Husse/Хусе. Позволено е да има няколко кучета или котки, но в конкурса участва авторът на снимката, който я е изпратил за участие, не кучетатa или котките.

3/. Конкурсът съдържа две категории: Кучета & Котки. За всяка категория ще бъдат предоставени по 3 награди.

4/. Всяка одобрена снимка участва в конкурса. Снимки съдържащи домашни любимци като папагали, костенурки, златни рибки и т.н., не могат да участват в конкурса.

5/. Всеки участник може да гласува само по веднъж, затова се чувствайте свободни да каните възможно най-много хора, които да "харесат" Вашата снимка.

6/. Всяка снимка участваща в конкурса подлежи на дневен анализ. Отношението между досег /"харесвания", "споделяния" и "коментари"/ и анализите от самата страница за всеки ден и всяка една снимка, трябва да отговаря на средната дневна статистика регистрирана за дадената снимка. Нарушавенето на това отношение и несъответствието между данните довеждат неминуемо до оттегляне на снимката на съответния участник от конкурса и неговото изключване.

НАГРАДИ

1-во място:

За кучета - Чувал 15кг или 7кг Супер Премиум шведска храна (в зависимост от породата)
За котки - Чувал 7кг Супер Премиум шведска храна

2-ро място:

За кучета - Чувал 2кг Супер Премиум шведска храна + Kycklingfilé (пилешки лентички) лакомство за кучета
За котки - Чувал 2кг Супер Премиум шведска храна

3-то място:

За кучета - 300г консервирана храна Gourmet + фрисби  Husse
За котки - 80г Kycklingfilé (пилешки малки парченца) лакомство за котки + купичка за храна Husse


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара