Спечелете кухненески комплект „Кръстникът” и 5 двойни покани за „Кръстникът – LIVE”


Краен срок - 28 октомври 2015

Включи се в играта! Готов ли си за любимия на всички "Кръстникът" в един необичаен формат – “Кръстникът LIVE in Concert”? Под диригентството на самия създател на проекта - Джъстин Фрийър, симфоници ще изпълнят на живо музиката от незабравимия саундтрак по време на прожекцията! Ако искаш да си там или да спечелиш страхотна награда, просто отговори на въпроса.

Играта протича в рамките на 16 (шестнадесет) дни, като на 12, 15, 19, 22 и 26 октомври на официалната страница на bTV Cinema във facebook ще бъдат публикувани общо 5 въпроса (по 1 във всеки от посочените дни), обвързани с филма трилогия „Кръстникът” (1972) .

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да отговори вярно на поне един от въпросите, чрез коментар под съответния въпрос.

На 28.10.2015 от всички, отговорили правилно на поне един от петте въпроса, на случаен принцип ще бъдат изтеглени общо 6 души, които ще получат награди. Повече информация в раздел „Награди”.

Наградите са общо 6 и ще бъдат изтеглени в следния ред:

-  5 двойни покани за „Кръстникът – LIVE” под живият съпровод на симфоничния оркестър на БНР на 7 и 8 ноември в Зала 1 на НДК.

- 1 кухненески комплект „Кръстникът”

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара