Гласувайте и спечелете торбичка с MAGGI® продукти


Краен срок - 13 октомври 2015

Здравейте, приятели, от днес стартира нашият фотоконкурс. За да се включите в него, гласувайте в коментар под албума, като напишете: „Аз гласувам за (изписвате името на блогъра, написано в описанието на снимката, която ви харесва най-много).

Срокът за гласуване е до 13.10.2015г. в 16:00 часа, когато ще изтеглим трима печеливши, от всички гласували, които ще спечелят по една торбичка с MAGGI® продукти и ще обявим снимката победител.

За да се включи в гласуването, е необходимо участникът да посочи, в коментар под албума, коя снимка според него е най-хубава. За тази цел, участникът трябва да изпише „Аз гласувам за … (името на блогъра, който е направил снимката, посочено в описанието на конкретната снимка”).

Състезават се само коментарите под албума на стената на MAGGI®.

Всеки участник има право да гласува само веднъж.

Наградите, които ще получат изтеглените трима гласували, са по 1 брой торбичка с MAGGI®  продукти.

Печелят 3 (трима) от участниците, които са гласували, в коментар под албума коя снимка според тях е най-хубава (казвайки „Аз гласувам за (името на блогъра, направил снимката, изписано в описанието ѝ)”).

Победителите ще бъдат изтеглени в присъствието на комисия от минимум трима представители на Организатора на лотариен принцип, гарантиращ равен шанс на всички участници.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата на  MAGGI® на 13.10.2015 г. до 18.00 часа.

Всеки един от печелившите трябва да изпрати лично съобщение на  MAGGI® във Facebook, с което да предостави трите си имена, мобилен телефон и адрес, на който да бъде доставена наградата по куриер.

След обявяване на печелившите участници, те получават наградата си по куриер на посочения от тях валиден адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара