Спечелете конзола PS4, 50 селфи стика, 50 чадъра, 50 кутии за храна и още награди от BBB


Краен срок - 31 октомври 2015

Всеки, който посети фейсбук страницата на играта хареса я, отговори правилно на въпрос, обявен в публикация, водеща до специално разработено за Играта приложение, в което участниците трябва да се регистрират чрез актуален/действащ e-mail адрес и три имена, автоматично участва в томболата за спечелване на една от обявените награди, а именно: 50 бр. кутии за храна, 50 бр. чадъри, 5 бр. селфи стик, 3 бр. преносима батерия за телефон, 3 бр. флаш памет и 1 бр. конзола PS4.

В играта участник може да спечели само една от обявените награди, независимо от броя отговори на въпроси, които е регистрирал. Всеки участник ще присъства в списъка с победители толкова пъти, колкото правилни отговори е регистрирал.

На 10.11.2015 г., комисия, определена от Организатора, ще избере на лотариен принцип победителите, които ще спечелят една от обявените награди, а именно: 50 бр. кутии за храна, 50 бр. чадъри, 5 бр. селфи стик, 3 бр. преносима батерия за телефон, 3 бр. флаш памет и 1 бр. конзола PS4.

В томболата участват всички получили това право чрез правилен отговор на въпрос и включване в списъка, от който се теглят печелившите.

Организаторът ще сподели списък със спечелилите на 10.11.2015 г. като ги публикува на стената на https://www.facebook.com/bbbjuices, чрез трите им имена, посочени при регистрация в приложението.

Получаване на награди:

    o След обявяване на списъка с победители на стената на https://www.facebook.com/bbbjuices, победителите се уведомяват чрез e-mail от Организатора в рамките на 3 работни дни от публикуването им на интернет страницата https://www.facebook.com/bbbjuices, като същите са длъжни да посочат телефонен номер, три имена и адрес чрез отговор на изпратения от Организатора e-mail, на който да им бъде доставена наградата. Ако победителят не бъде намерен на адрес за доставка, следва да поеме разноските около повторното изпращане на наградата в срок от 1 месец.
    o При липса на предоставен от участника контакт за получаване на наградата в срок от 5 работни дни от получаване на e-mail съобщението, Организаторът не носи отговорност и може да предостави наградата на новоизтеглен победител.
    o След изтичане на предоставения 5-двевен срок, ако участникът спелечил награда не се е свързал с Организатора, то той губи правото си да вземе награда.
    o При получаване на наградите, Победителите се идентифицират с лична карта пред упълномощен представител на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара