Публикувай снимка от лятото и спечели фотоапарат Nikon COOLPIX L840


Краен срок - 22 октомври 2015

Наградата, осигурена от Организатора на Играта, e1 /един/ брой фотоапарат, марка Nikon, модел COOLPIX L840, 16MP.Организаторът не е производител на разпределяните с настоящата игра награди.

Всеки участник трябва да посети Facebook-страницата на Организатора, да попълни регистрационната форма в специално разработеното за целта приложение на страницата, попълвайки своето име, фамилия, актуални телефон и имейл адрес в периода на продължителност на Играта, и да сподели своя снимка от лятото като коментар на Facebook-страницата на Организатора.

Участниците в Играта, които отговарят на Правилата и условията за участие описани в настоящите Правила на участие в Играта ще участват в томбола, която Дружеството ще проведе на 23.10.2015г., на която ще бъде изтеглен 1/един/ печеливш участник.

Печелившият от томболата ще бъде изтеглен на произволен принцип и така ще се определи името му в присъствието на комисия от трима члена, единият от които юрист, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. В срок до 17:30:00 на 23.10.2015г. името на печелившия ще бъде обявено на Facebook-страницата на Организатора в разработеното приложение на Играта. С цел да се съхранят личните данни на печелившия, на посочената Интернет–страница ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившия.

Участниците, които правилно попълнят своите данни в регистрационната форма на приложението и споделят снимка от лятото, могат да увеличат вероятността да спечелят Награда като споделят в своя Facebook-профил, че участват в Играта чрез вградената опция за споделяне на разработеното за целта приложение на Facebook-страницата на Организатора.

Участниците, които споделят участието си по описания в предходното изречение начин в личните си Facebook-страници увеличават шанса си за спечелване на Награда. На всеки участник, споделил участието си в Играта, името му ще присъства два пъти в списъка с участниците при изтеглянето на печелившите от Играта като това не зависи от броя споделяния, които Участникът е направил.

Печелившият Участник може да получи наградата си в офиса на Организатора, находящ се в гр. София, район „Триадица“, ж.к. „Иван Вазов“, ул. „Балша“ № 1, бл. 9, ет. 2 от 09:00 ч. – 17:30 ч. като срокът за получаване на Наградата е до 13.11.2015 година. В случай, че печелившият участник желае, може да получи своята награда на посочен от него адрес чрез куриер като разходите, свързани с получаването на наградата, се поемат от Организатора. В този случай, печелившият участник следва да посочи адрес за доставка още при получаване на телефонното обаждане от служители на Организатора за спечелената награда. В случай че не посочи адрес, печелившият участник следва да вземе наградата си от посочения адрес на офиса на Организатора.

Легитимацията при получаване на наградата се извършва чрез представяне на лична карта, както и посочване на e-mail адреса и телефон, използвани в регистрационния формуляр при участие в Играта.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара