Спечелете екскурзия до Дубай и 400 кутии с KIT KAT® CHUNKY®


Краен срок - 1 ноември 2015

Награди:

• 400 броя кутии с KIT KAT® CHUNKY® Млечен 24х40г, които ще бъдат дадени на първите 400 учатници регистрирали се в играта.

• Една екскурзия до Дубай за двама.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, трябва да се регистрира в специално разработен за целта интернет сайт www.nestlechoco.bg/kitkatpromo. Потребителят е длъжен да създаде свой профил, въвеждайки две имена, e-mail адрес и избрано от него потребителско име и парола. След регистриране в промо сайта, потребителят трябва да отговори на тест от 7 въпроса, всеки включващ по 3 отговора. Трябва да бъде избрах само 1 отговор, който най-много допада на участника.След попълване на всички 7 въпроса, участникът трябва да покани свой приятел, който да попълни същия тест от 7 въпроса. След попълване на въпросника и от двамата участници, системата автоматично ще изпише процента (%) на идентични отговори между двамата участници. Всички двойки участници постигнали над 75% съвпадение на отговорите си, участват в томбола за екскурзия в Дубай за двама. Двойката спечелили не са задължени да използват наградата заедно.

Първите 400 регистрирани потребитяла печелят кутия с KIT KAT® CHUNKY® Млечен 24х40г.

Екскурзията до Дубай ще се тегли в реално време, в присъствието на наториус, на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. Първите 400 регистрирани участника, които ще спечелят кутия с KIT KAT® CHUNKY® Млечен 24х40г. Ще бъдат уведомени своевременно. Спечелилите потребителите ще бъдат публикувани на интернет сайта www.nestlechoco.bg/kitkatpromo в секция „Печеливши“.

Представител на организатора на промоцията в рамките на 3 дни от изтеглянето на наградите ще се свърже чрез e-mail с всеки от спечелилите участници за предоставяне на точен адрес и телефонен номер за получаване на наградите. Наградите се получават, чрез куриерските услуги на фирма „Тип Топ Куриер“ в срок до 30 /тридесет / работни дни от предоставяне на изисканата информация от спечелилия участник. В случай, че на адреса, посочен от спечелилия участник няма никой, куриерът оставя бележка с посочени координати на най-близкия офис на Тип Топ Куриер, на който до петия ден от датата на оставеното съобщение спечелилият участник може да си получи пратката. Непотърсените до петия ден пратки се връщат от куриерската фирма на организатора на промоцията.

Участникът, който не е потърсил наградата си в период от 50 (петдесет) дни след края на промоцията и обявяване на спечелилите участници на интернет адрес www.nestlechoco.bg, се счита, че се е отказал от получаването й.

Участвай в КОНКУРСА

6 Коментари

  1. Нещо става с регистрирането Винаг ми дава грешка!Пак съм разочарована!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също съм разочарована,при регистрция винаги дава грешка!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. da.....i az imam sa6tia problem...pak li e nyakakva mo6eni4eska istoria???

    ОтговорИзтриване
  4. Аз също съм разочарована,при регистрция винаги дава грешка!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. При мен също не се получава....

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара